Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvala "kakanjskoj političkoj reprezentaciji"!? Opština Kakanj je politički pamflet SDA promovirajući na svojoj stranici ova 2 "reprezentativca" iz f. parlamenta..kao da su od sebe dali. Koliko su se nahapali i mogli su komotno. A ovog ljigo iz opštine koji klixu prosljeđuje ove sramotne promo info u gradu voli samo njegova WC školjka. A ona Muhameda a.s. da " vlast treba dati onom koji je ne želi"? Sve vjernici..hacijende izgradili i mirno spavaju. A komšije gladne..
I na kraju ce samo stari prefarbat i reci evo ga novo sve, bas smo se istrosili, svaka nam čast, vidite kako se mi borimo za vas narode... A narod jadan će aplaudirati ne sto voli ili želi nego jer im radna mjesta zavise od toga...
dajte pravite nesta pametno..klima se mijenja..snijega sve manje
Bravo
Ma biti ćemo Švicarska. Svaka kasaba ski lift. A struju ćemo uvoziti da ti ski liftovi rade.Svaki Fadilov navodni projekt je ugrađivanje SDA igrača u budžetske pare.
Prvo srušite ona rugla od kuća na kraju staze, da se može uopste proći, napravite parking negdje u blizini i tek onda počnite praviti lift, ako mislite da vam neko dođe tu na skijanje.
Oni ocigledno ne znaju koliko košta jedan lift tipa sidro za te pare ne mogu sajlu kupiti za isti lift a kamo'li sta drugo!!!