Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prisjetimo se, gospodo, i Irma je sa Sejom do neki dan bila na snazi, pa je sad samo tropska oluja.
Te politicke snage nastoje podijeliti BiH vjekovima, samo to tebi niko nije rakao Sehicu filozofe :)
Jos je na snazi Viza za budućnost na FTVu
necemo se okanit dok sve generacije ne nauce ko su rile i sudo
Ovaj covjek ka da se juce rodio.
Čini se da SDA postaje vodeća snaga u kreiranju "Islamske Republike Bošnjakistan" sa sjedištem na baščaršiji...
nisu problem oni koji žele da podijele, već oni koji ništa ne poduzimaju .. u svakom društvu ima 20% truleži, lopova i fašista .. meni nije jasan mentalitet ljudi koji će radje otići nepovratno grbačiti u njemačku, a kod svoje kuće neće ništa uraditi da popravi stanje
@Harry Callahan .. na primjer pokreno sam do sad 3 firme, pokušavo ko zvijer da se borim, zapošljavo ljude, plaćo poreze i ostale pi3darije, u ovom momentu svojim rukama gradim još jedan projekat u kojem ću zaposliti još par ljudi, plaćati doprinose, poreze, plate .. sve legalno, nakon toga idem sa jednim većim projektom outsourcinga .. bio borac 3.5 godine, jel treba još nešto?
@Harry Callahan .. IT je u pitanju, accounting servisi .. ali o tom, po tom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Veha sam na ovoliko novinara