Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su teme za 21 vijek a ne industrija , medicina i znanost. vec ko je skratio hlace 2cm a ko 3cm
Nema zerba? A mazlem? Šta je groat, katolik zerb?? Ja se zalažem da vojvodina ode matici madjarskoj. Ostali nek obradjuju zemlju. Romi su najvažniji.
@DrinaSebrico :Kakav si ti covjek kad tako pises
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...ubosni se šesetih i sedamdesteih gradla industrija, gradovi i čaršije. 50 godina poslije, napredovali smo do popova i hodža kao "bitnih faktora". koji vaze o vjeri, slijeđenju i pokornosti bogu dok im pastva napola gladna preživljava. kakva pomrčina, sunce ti kalajisano...
@commiemarshal U BiH zvanično ima 1954 džamije, 2093 crkve, 3 sinagoge i 3200 KLADIONICA!!!
@Nešto_ovdje_smrdi ...sve biznis.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I hvala srpskím komentatorima na iskrenosti....mada več svi sve znamo...
No comment
Moj reis, imaš ti podršku, i to ne samo muslimana , u zatvaranju ovog zla - samo ako to imaš ozbiljnu namjeru učinit ...!!! Ovako, to mi sve liči na "ljutu babu" koja "ozbiljno prijeti" unuku koji je prolio mlijeko da će ga "prebit" a sve ga drži u krilu i milije po kosici . . . ? ! ?
Allahu Dragi eheto izmisliše i zvanje paradžemat, ko da je glavno u džematu da se skupljaju PARE. Aman...
Ne može somun da balansira bar bez četiri kifle.
Kojim samo glupostima se ljudi bave, ebo vas i đemat i parađemat. Ima li šta na belegiju, šta za pojesti, popiti. Od čega živite pa imate vremena za ova sranja.
@katoni U dzematu i paradzematu, oni su kreativci...
iz zajednica je napravljena od ljudi,nigdje u kuranu se takvo nesto ne pominje,tako da
Kže : Bolje da te žena zavije u crno nego hodža u bijelo :D
Šta je paradžamet? Izvinite, meni je preko 39 god i to mi je nešto novo.
Drino budalo, pa bosanski musliman je poseban! Ne treba mu turska zastava niti marama. Konjju! Kao i prije, sve normalno, koke, muzika i piće kad vikend svane! Ti budi kući, kad hanuma spava ti ga fintaj da zapadni porn( plavuše jel')
Za ove vehabije ili kako se vec zovu kriv je stari Reis. On ih je doveo u ratu, on im je dozvolio da se sepure po Bosni i da rade ove gluposti. Svi su oni dileri narkotika pa vi pricajte sta hocete. Ovaj Reis, Kavazovic radi dobar posao, samo da se ja pitam ne bih ni razgovarao sa njima nego ih proglasio persona non grata i protjero iz zemlje
"paradzemat", isto nadrealisti ...
Paradžematlije.