Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dočekam aBd ponoć, film, i spavaća do zore:)
Sretna vam nova godina klixovci i klixovke....
Sv. Nikola je bio 6 decembra. A za Sylvester znamo svi da nije NG vec slucajno pada na 31 dec. Da je kojim slucajem Sylvester umro drugog datuma, opet bi NG dolazila u ponoc 31 dec.
Pateticno je pucati minuse na fakte. Sveti Nikola je 6 Decembra! Oni koji zive u drzava Europe gdje Sv. Nikola donosi poklone tada, znaju da on nije Deda Mraz. To sto su Amerikanci Deda Mraza, ili ti Deda Bozicnjaka nazvali Santa Claus, po Sv. Nikoli (po Sinterklaasu, kako ga Nizozemci zovu. Od NL imigranata u US su i uzeli tu ideju za ime, ma da je i Kris Kringle takodjer u uporabi) ne znaci da su ista figura! Dalje, od 45 prije nove ere NG pocinje 1 januara, znaci prije krscanstva, i stoljecima prije Silvestera prvog. Gawddd ljudi, raspitajte se dobro, i to ne kod hodza jer antika i kracanstvo oboje niau njihova area of expertise, prije no pocnete svasta pisati. Ni ja ne pmetujem o islamu jer ne znam, tako bi se i vi trebali suzdrzati pmetovanja o antickom vremenu, krscanskim svecima, itd. Dok ne naucite.
Ja cu da slavim u Dubaiju na 23 stepena uz najveci vatromet na svijetu. Puno pozdrava svoj raji u Šeheru.
Sretna Nova ljudi,da se i smrznemo malo u gradu veceras,al da se druzimo i proslavimo.Lampice,prskalice,nikad nismo za to prestari :D Ovim bradonjama muskog i zenskog roda,sto provedose decembar prosipajuci zuc po portalima,isto zelim sretnu Novu godinu ,i da smanje dozviljaj da im ne bi isle petarde uz nogavice. A Bosnjo jest lud,al ne toliko da bi se zarad vasih bradonjastih ideologija,posteno i poces'o ! Brade deda Mrazovima i hipsterima ,ostalo sikter!
koliko si ti samo zalutala Allah da ti se smiluje..............
i picka zaledi na ovoj hladnoci
uginuli na -17 zajedno sam cifutima i ostalim nevjernicima.
Wow, kako si ti 'dobra' osoba, dobar vjernik.
hajte ispred bi bi jaja da mi ... da dočekate novu aa
Svim dobrim i dobronamjernim ljudima, Sretna Nova godina.
Svima koji se odluce na ovaj poduhvat, zelim puno srece i Sretnu Novu godinu, i da ne zaboravim sto manje promrzlina :-)
Ma da, upravu si mogla bi i upalu grla dobiti. ;-) Luno lunice sretna ti Nova godina, da se lijepo provedes i da ti bude jako uspjesna i bolja od predhodne. :-)
Hejj kod mene danas na poslu ludnica, pa na sekund uletim. Hvala ti puno, jeste bogami zdravlje najbitnije. :D Sto se ispravljas, zna se sta je pisac htio reci. ;-)
Veju pahulje, mraz po staklu šara, stiže Nova godina bolja nego stara... Sretna Nova godina!
Heh a Ja za docek nove u Jamaici. Ali uvijek je ljepo procitati koji savjet kako se ugrijati lol
Nema veze sto ce biti minus, biće manji račun Toplana 1%. Misle oni na nas.
pit rakijijicu od 45 stepeni i zaljevat permantom -30 i mo's i 8.mart vani docekat
kako koga...
...u organizam unositi 40 stepeni i nema problema.. :D
...jest da sam simpleks, zlaja ali zato sam 83... :D