Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusiona
Greska! I pravoslavni i katolici uzimaju isti datum za rodjenje Hristovo - 25 decembra, i po gregorijanskom i po julijanskom kalendaru. Pa ipak se slave ovdvojeno jer postoji vremenska razlika izmedju ta dva kalendara. Znaci katolici slave 25 decembar po greogorianskom kalendar 25 decemra. Dio pravoslavnih crkava slavi takodje 25 decembar (po julijanskom kalendaru) ali koji zbog pomenute razlike pada 7 januara po gregorijanskom kalendaru.
cista obmana Allahu spasi nas nevjerstva
Sretan bozic svim ljudima dobre volje
Sretan Bozic svima koji ga slave!
Hristos se rodi!
МИР БОЖЈИ-ХРИСТОС СЕ РОДИ !!!
Hvala svima...
@ivica ti si iskomplexirani bolesnik i nemaš veze sa hrvatima. takvi kao ti, koji se furaju na neke ustaše, su najveće kukavice. opameti se dok možeš. sretan vam božić, hristos se rodi od normalnog hrvata. pozdrav iz zagreba
Svim Srbima pravoslavne vjeroispovijesti u BiH i u svijetu Sretan Badnji dan i Sretan Bozic !
Aferim, slazem se!
Svima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru od srca-MIR BOŽIJI,HRISTOS SE RODI!! @Ivica...Pročitaj još jednom šta si napisao.Pa zar i uoči pravoslavne badnje večeri nemaš nikakvo poštovanje?Nisi ti kriv.Kriv je onaj ko ti je pustio komentar.
Bas prgodno doba da se pokvare instalacije na nekoj od crkava, bas kao nisu valjali kablovi u Fazlagica Kuli. Il mozda da bude da je pop grio picku pa zaboravio da isljuci:) Hristos se rodi!
SRETAN BOZIC... p.s. ivica crkni...
SRETAN BOZIC SVIM LJUDIMA KOJI GA SLAVE, IVICA CE SIGURNO U PAKAO ODAKLE JE I DOSAO I GDJE VEC ZIVI. BICU TU AV AV AV