Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška policiji. Krajnje je vrijeme da se uvede red.
@vlado120, mora se poštovati red i zakon. Ni u slobodarskoj Norveškoj “osobe bez identiteta” i ne mogu samo tako lutati državom. Ovo više nisu tzv. ratni migranti i to moramo shvatiti. Najveći broj ih je iz Pakistana, Indije, Eritreje...
@Antiboot. sinko red se uvodi na pocetku tj na granici...ovi su ovdje jer su vlasti i njihove policije dozvolile da ovi neometano udju u drzavu bez ikakvih dokumenata...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sve sami momci od 20 godina, kakvi crni migranti...nigdje zene i djece
ma svejedno...ovi nisu vidjeli rata svojim ocima..dosli iz neke pi*de materine i navodno pobjegli od rata
@roleks Eno ih sjede po Vilsonovom i bale za curama koje đogiraju.Nije ni malo fin osjećaj ali srećom nisam vidjeo ni jednu da je sama pa mi nekako lakše zbog tih ženskica.Jbt kada u svom gradu moraš da strahuješ od stranaca.Hajd što imamo svoju jaliju ali ovi su vala kao zvijeri.
policija ih otjerala sa trave, oni presli na skank
Znaci nakon dvije godine, vrh policijske akcije je da istjera migranta iz zbuna i posalje u Bihac. Bravo.
Ne sekirajt se ministar sigurnosti vas pazi ..zivio tito mektic
Migranti = ljudi! Razumijem ih, ali i ne razumijem jer navodno bjeze od nereda, a onda ugl. provode samovolju i nered ondje gdje su primljeni kao gosti, i to nezakoniti gosti! Svi smo mi ljudi, ali ako smo mi duzni postovati red i zakone, molim da se isti princip primijeni i na nase goste, pogotovo one koji vec u startu krse zakon bacajuci vlastite dokumente, sto je nedopustivo. Pa nijedna normalna zemlja ne zeli uvoziti problem, a bacanje dokumenata je vec apriori vrlo losa referenca.
Kažu Hrvatska policija vraća migrante u BiH sa Italijanske i Slovenske granice. Ako BiH vlasti smtraju da je to tako što te iste migrante ne proslijede u Srbiju i Crnu Goru odakle su i ušli u BiH. Medju migrantima je više od 90% kriminalaca i terorista, udju u BiH bez dokumenata i kad ih registriraju svi su u prosjeku godište 92-95 i svi se slično zovu.
Pa neka neko pomogne silnoj djeci i ženama, pardon, punoljetnim zdravim muškarcima što su došli da nam uzmu poslove po Njemačkoj.
@brodequin Vjeruj mi neće ovi nikome uzeti posao nigdje.Nije to dovoljno pismeno ni da se potpiše.Ali će da diluju,otimaju,tuku i sve što u svojim pripizdinama nisu smjeli ni na tv da gledaju a kamo li da rade.
Europa je kriva što je dozvolila da BiH samo propusti do granice silu ovih Islamista. Eto im posla da pohapse odgovorne vlasti u ovoj nazovi državi. I nek otkriju ko i preko kojih banaka /ili drugih kanala/ im šalje silu EUR-a koju imaju u đepovima pa mogu financirati švercerske rute.
@maksim Krivi Bošnjaci i Turci što su ih pozvali da kroz Bosnu prolaze pa im onda okrenuli leđa. Češka, Mađarska, Slovačka, Rvacka dobro odlučili da ih neće ni primit ni pustit. Mi braća Bošnjaci ćemo pomoć... zabit nož u leđa.
Gdje je ona Zakonska procedura da svi stranci moraju biti prijavljeni sa smještajem... Nek to vlast rješava na vrijeme... /ako već nije kasno/ ili će biti kao 92 kad su humanitarci /tako su se prodavali i Alijine papire imali/ a u stvari, Mudžahedini došli ratovati...
Ne gazi trOvu ba kae drot🙉
Ovaj naslov izaziva bijes kod krajišnika. Čuj, policija ih tjera da ne gaze travu a u Bihaću pregaziše sve źivo. Nek im ne daju u voz. Ili nek ih šalju u susjednu drzavu iz koje su dosli. Tako i Hrvatska radi.
Sitimo se rata kod nas i u BiH. Najprije smo spašavali žene i dicu. Kad su došle izbjeglice iz BiH, uglavnom Sarajeva, nije bilo ni jednog muškarca. Ovo je čista suprotnost. Sami muškarci sa novcima i mob. A BiH političari odlažu uz HR granicu. Hm. Da je vidjeti njihove bankovne račune.
Pa idioti, legitimišite i zna se procedura.... vratite ih odakle su ušli. Nemojte čekati da idu u Bihač. Puna im je kapa i ovo što im je došlo a vi sve šaljete za Krajinu. jeli to osveta za Babine. Nisu ušli iz Hrvatske. Onaj g....r Mektić laje na sviju a puna mu država Islamista bez dokumenata... valjda mu je to posao pa neka ga on rješava...
zasto mi ove migrante ne vracamo u crnu goru ili srbiju?
@dimitrije.manijak84 da ih mislimo vracat, nebi ih ni pustali da udju
Jel u Sarajevu ili Bosanskom Sarajevu ?
@GCMx64 Jel to ono pored Bosanke Gradiske a prema Bosanskom Novom
Prsane riješi tu prugu prema Bihaću da malo dahnemo. Dosta nam je vise arapskih govana. Imamo ih i previše.