Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ćeš protiv nepismenih bradonja koji žive u pećinama i šopaju koze
Neka Džaferović i Komšić sazovu hitnu vanrednu sjednicu i pozovu i Dodika i neka izglasaju aktivnosti Oružanih snaga i opreme. Da vidimo hoće li Mile smjeti oboriti ili odobriti.
Neki dan gledam satelitske snimke požara u jugoistočnoj Evropi. Bogami ovi par u BiH poprilično krupno izgledaju. Jedan il dva u Grčkoj veći, ostali manji. Al nema drame kao kad su oko turističkih destinacija. Na osnovu toga skontam da su neki preuveličani od strane turističkih lobija iz okruženja.
Ovo Mile hoce da spali da bi poslije pricao kako OS BiH nisu dale helikopter.
Joj bosne bileca trebinje... pa sta radi ova zemlja
Neznam koliko ste informirani, ali RS ima flotu od 5 helikoptera koji su direktno pod njihovim patronatom, tj BiH nad njima nema nadležnost. Također, nedavno predate gazele Srbiji je vojska BiH svojedobno proglasila neperspektivnim... Bosna cirkus.
Pa gdje su sad ti srpski helikopteri da gase srpsku vatru na srpskoj zemlji iz srpskog zraka?
Tražite da OS države Bosne i Hercegovine pomognu gasiti požar.
i nagli porast temperatura je sve samo ne izazvano zagadjenjem vecinom. porast temperatura u scenariju zagrijavanja bi bio postepen i manji, a ne na jednom ovako ekstreman. bice bolje, vrijeme.
po sposobnom stanovniku jedno vozilo, javni prevoz nula bodova, infrastruktura austrougarske. mora tako.
Otcjepljuju se 😎😁🤓