Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi vatikan da uzme reket :)
@DrinskaRomantika kad je bosnom vladal bosanska crkva vatikan ih je pokatolicio hrvatska pohrvatila a sad ce vatikan oppet da prekrsti ali ovaj put parama nesto slicno turskom haracu !
@imajstraha nije bila pod vatikanom ali se kasnije pokatolicila,kako ne znas krmak jedan !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oj što mrzim pisanje na "hrvatski" način...npr. "Početak je to novog doba..." pa majku mu naopaku koji krc stalno nešto kenjate, napiši "To je početak ili biće to početak...", zna se koji je logičan redoslijed riječi u rečenici. I čuj "Kad za koji dan ... dođe".. gdje si ti studirao i ko te učio pisanju za medije debilu??? Btw, značaj ove info/foto se ogleda u tome da su katolici zapravo idolopoklonici.
Piše na jednom od službena tri jezika u BiH,
Modernizovala se inkvizicija, uvešće ih u medjunarodni platni promet. Skont'o Papa, uzmi lovu i bježi dok HDZ nije rastjerao stado.
vidio Vatikan ima meda pa eto ih.. najveca prevara u povjest covjecanstva
Neka preuzmu, možda počnu i porez plaćati.
Ukazala se stoja na vratniku
mene samo interesuje sta kaze kremansko prorocanstvo
Kaze da ce se pojaviti neki braon narod, nastao od Hrvata, Srba i Turaka uglavnom, kaze da ce biti inadprosjecno glupi, da ce voliti dudlati nargile i da im je glavna karakteristika nevjerovatan kuakvicluk i lajanje preko interneta..
EBem li vam gospu goste mi , koliko ste vi moje brace tu zakolali ustase da hoce ove glupe bosnje da vas sve zapalimo istjeramo iZ Bosne
Koji je gori ovaj trol ili klix koji NAMJERNO DOPUSTA OVAKVE komentare.
Koji K rmuslimani razglabaju o gospi. Uhvatite se svoje paganske vjere, gledajte u mjesec u zvijezde, prinosite kurban svevisnjem luciferu... Iftarite, rezite si penise i klitorise i cao bao!
Meni se neku noc ukazao muhamed, cisti gremlin, oca mi! Nemas ga sta viditi, pita ima li kaki curica ovuda.. A stas, muki ko muki, pedofil stari...
i ja volim mlade vlahinje, pa šta
sta je sad vaznije Gospa ili Isus,ili Bog,Sveti otac,ili duh ,ispasce na kraju da su najvaznije pare !
dok je levata nek im naplacuju porez na budale.
Dolazi,ali će pregovarati direktno sa Mamicem.
Hercogvci prodali suplju
Nek je vama pustinjski kabadahija nametnuo da njegovim sunarodnjacima arapima placate 12 000 km da bi trcali s carsafima po pustinji i gadali onaj meteorit u meki kamenjima vicuci (valjda) iiiisssssss seitane!Iiissssss sejtan!
Djecu su mjesec dana drzali i ispitivali inspektori i ona su, i kad su ih razdvojili, uporno ponavljala istu pricu!Cak ni roditelji nisu uspjeli da uticu na njih!Kao sto stoji u svetom pismu andeo Gabrijel se pojavio na prozoru uplasene Marije i prozborio "Zdravo Marijo, milosti puna, gospodin s tobom!Blagoslovljena si ti medu zenama i blagoslovljen plod utrobe tvoje Isus"!Druga molitva po vrijednosti medu krscanima odmah iza Isusove "Oce nas"!
De ne laprdaj
@stern Mala ispravka Zdravo Marijo, milosti puna, gospodin s tobom! je rekao anđeo Gabrijel kad se ukazao Mariji, a drugi dio molitve je rekla Marijina rođakinja Elizabeta kad ju je srela
PRIKAŽI ODGOVORE (1)