Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sile koje nasrcu na Bosnu umorit ce se, mi se necemo umoriti ! KOMADANTE ORICU UZ TEBE SMO !
Balite genocidasi samo balite :)
Ne znam sto toliko balite ? 4 cetnicke divizije Oricu nista nisu mogle i vi se zbog toga jedete..Oric je vodio svoje ljude ponosno i casno ! Jeste da vas je potamamio u svakoj borbi i za to mu kapa sa glave !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je samo provokacija pred 20. godisnjicu! ne smiju oni nista uraditi. A samo neka nesto pokusaju, ima Bosna gazije svoje!!!
Kakva god da je Bosna je nasa drzava i bice je dok je nas Bosnjaka !
Sto si se prepao hercegovce? Ja ne prijetim, samo kazem da smo sada spremni ako bilo sta pokusate.
Pa moraćemo da nafatamo Srbijanskih zločinaca kada izađu vani - pa kao u ratu, razmijena. Nego njih je toliko samo u vlasti, vidjet će se!
Ma, frajer je kriminalac! Nema veze to je li ratni zločinac ili nije - heroj sigurno nije - kriminalac jeste, to je sigurno. Znamo da frajer kontroliše reket i drogu poslije rata u BiH, to je dovoljno, a ono šta je bilo u ratu... ne ulazim u to, ali sumnjam da je bio neki fini čiko... Genocid u Srebrenici stoji, ali nešto sumnjam da je Naser bilo kakav heroj... Gluho i daleko bilo... Iako Srbija ne treba da ima ikakve veze sa tim!!!!! I ako je počinio zločin, počinio ga je u drugoj državi, nad stanovništvom te druge držve. Dakle, Srbija tu apsolutno nema šta da traži!!!!!! Kad Naser pobije državljane Srbije, na srbijanskom tlu, neka onda traže da ga se izruči - do tada, neka se zagreju, uz pesme koje dušu greju https://www.youtube.com/user/NECA1629
http://youtu.be/NiEd4dFVKn4
Istina ce vas osloboditi.
http://bosnjaci.agency/uzas-semir-halilovic-za-uhapsenog-nasera-orica-tvrdi-da-je-izdajnik-ubica-i-zlocinac/
Masoni rade
Mir vama.,..
Naravno, naivno kao i uvijek...
Mi te volimo, mi te volimo.... hajde sad na spanskom
izetbegovic nek se dobro cuwa ako to dopusti....
ovo jako smrdi sve izgleda kako mi se cini nasera ce dati nasi politicari srbiji za red usvajanja rezolucije u skupstini srbije a da bi stanje ostalo i dalje napeto sluzice se naserom
Mogu ja vama reci da ovdje na klixu ima previse ovih cetalja, hajde smradovi udarite po minusima..
Srbija ovim cinom govori da su direktno ucestvovali u bivsem ratu (sto su cijelo vrijeme negirali)
Čitam na b 92 komentare oko Doboja ovo, jebote koliko se ljudi sramote zbog ovih debila iz RS, sramota ih što su Srbi.
Neznam zasto bi to bio problem sa zemljom koja je vodila rat da okupira Bosnu.Srbija nije bila u ratu nego saucesnik u zlocinu.Sutkinjo to mom misljenju nije tesko odbraniti.