Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"najbolji sudija"... kakvi su tek ostali tugo naša
bošnjaci su sami sebi najveći neprijatelji
6 zlatnih ljiljana, jel ovo neka zajebancija ili si fkt toliko spaljen u mozak? Zvuci ko dobra zajebancija.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
"Ono što vam mogu reći jeste da je bila najbolji sudija u Bosni i Hercegovini i po onom što ja znam, najpoštenija osoba među sudijama." Kakvi su onda ostali bolje da ne znamo.
6 zlatnih ljiljana, jel ovo neka zajebancija ili si fkt toliko spaljen u mozak? Zvuci ko dobra zajebancija.
6 bolesnik
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
AZRA MILETIĆ NAJPOŠTENIJI SUDIJA HAHAHA, TAKO REČE VIDOVIĆKA, DA MI JE ZNATO JE LI TO BAŠ TAKO ILI TU NEŠTO SMRDI, PREVIŠE SMRDI.
Vasvija, što nisi uzela tuzlanske i ostale opljačkane radnike ili "švajcarce" da zastupaš kad si tako poštena.
HAAA,koja igranka i lafina ,ta SIPA je smiješna kod naziv akcija koda hvataju narkokartel a ne sudinicu na njenom radnom mjestu i već uhapšene ljude. PA MEDDŽIDA I SIPOVCI MOGLI STE TO BAR MALO BOLJE IZREŽIRAT OVAKO ISPADE KO B PRODUKCIJA AKCIONIH FILMOVA, FALI SAMO CHUCK NORIS DA OSLOBODI SUDINICU
sudije i sudinice hocete li ikada objasniti ovom narodu kako se osim izricanja presude treba ista i provesti. Ali ne, necete jer niste u stanju provoditi vlastite presude , vi ste u dosluhu sa strankama i zato sada zanjite sto ste posijali
"bila" najbolji sudija-znači li to da više nije Vasvija?!
Svi ste vi čemer i jad!
Znao sam odmah- kriminalci uhapsili Sudinici i hoce da joj napakuju. Cirkusantska spektakularna hapsenja koja trebaju prikriti prave kriminalce.
Udri po Bošnjacima..
kad se pravosudni sistem ocisti i korumpirani tuzioci i sudije pohapse, tek tad ce bit neke sanse za ovu zemlju. kad u kavezu zavrse dodici, izmetbegovici, lagumdzije, cengici.....ova zemlja ce pocet da sija
hahahahahahahahhahaha
Lopov brani lopova
Svako je nevin dok se ne dokaže da naši tužitelji ne mogu i ne znaju dokazati drukčije! Ovo je naša verzija presumpcije nevinosti.
Čim te brani Vasvija, Karkin il Mjesečar, nisu čista posla.
doduše, moram bit fer, Vasvija je branila Orića od Srbije i radila s Haagom. Tako da, ipak je bolja od ove dvojice.
cuj sto je brani najppostenija. advokatica ha ha
treba je medu crnce staviti da se poigraju sa njenim moralom :)