Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
procitah komentare, mnogo lajanja ali ni jedna konkretna i argumentovana kritika na racun NS. to im je najbolji kompliment. nisu savrseni, ali pokrecu BiH prema naptijed
Šta god da se desi vama trojci je tapija 2026 .
Sve zavisi od pritiska USA i daljeg lupanja po džepovima uhljebskim. Slušaju ko cukice...
""BiH je na dobrom putu, ali napredak se mora nastaviti" Napredak koji uslovljavaju ucjenama Dodik i Čović !!! Hajte molim vas... bošnjaci moraju ispunjavati želje EU i gore navedenog dvojca da bi kao ušli u nakaradnu EU ! MRŠ !
LGBTIQP+izvrate stupaju na scenu
sa neprijateljem Bosne se slikaju dvije izdajice Bosne i pritom se još smješkaju.
Kad ti Varhelji kaže "na dobrom si putu" - odmah skreći na prvoj raskrsnici linevo i desno u protivnom završićeš u Orbanovom i Dodikovom toru.
Gledaj ublehasa.
Treba jos nekoliko Izdaja da se dogodi ...da Napravite Ustupke Crnolistasu..i Stovatelju..ratnih zlocinaca upravitelju Logora.
Najveći izdajnici Bošnjaka, koje su uvalili strancimda im služe
SDA na aparatima, ućera im trojka do jaja.
Nista uradili niste a sta vas tek ceka po poglavljima, za 100 god. to ne mozete ispuniti sve dok su dodik-covic na vlasti.
Pa bili su sad isti na vlasti pa se TO NESTO USVOJILO i krenuli smo dalje… ljudi rade od kada zeleni odose u opoziciju… sledece izbore vidim jednog igraca manje dodu ronhila 70% i covketa 30% tj. Jedan od njih ide u zaborav (covke je ipak vise lukav pa ima manjw sanse da ispadne u prvom krugu)
Kako mrzim.ovu Sabinu sviju miiiii
Morate se još sageti Covicu ...