Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac vas vaš yebo, pa niste u stanju osigurat ni ono za što ste silne milione pokrali a da učinite nešto samo zato što vam je to posao ... ??? F uuuuuu jjj . . .
Kako se samo igraju sa nama!! Kako seru po nama! Ovo ode sve u 3 p.m..... Ali to je zato sto vide da mogu.... i neka! Nismo bolje ni zasluzili!!
Ništa ne reci! Ali da smo pametni prvo bi mi trebali njih maknuti..... Ali neeeee mi sjedimo muku mucimo, najgorem se nadama al nista ne poduzimamo!
Ako kome treba pasoš ja znam gdje ima jedan viška, kod Dodika, kaže njemu više ničemu ne služi. Kaže sad mu je glavna briga brza cesta do Foče.
Da se ja pitam, ovakve postupke bi svrstao u hitne i još bi dao mogućnost provođenja pregovaračkog postupka bez objave obavještenja. Tamam i da se nekome šteli, zar se smije dozvoliti ovakva situacija da građani ispaštaju zbog nesposobnih ljudi koji su pravili tendersku dokumentaciju ili zbog bahatih ponuđača koji se bezveze žale samo da bi usporili proces okončanja postupka?
Ma neće ni biti "situacije", iza ove medijske ujdurme postoje nečiji interesi, dizanjem dževe, neko se ugurava na "mala vrata! Kao da je problem pregovaračkim postupkom osigurati razuman broj "knjižica" za određeni period. Treba goniti sve one koji su u prethodnom periodu, forsirali nakaradna komplikovana i preskupa rješenja, imamo najskuplji i najzaštićeniji pasoš na svijetu, koji na "crnom tržištu" ne vrijedi ništa!
pogledaj te ove lobanje niko kurc..em nije mrdno
Sve odavno stasalo za penzije, al moze im se!
Bitno je da somova na stolu ne fali. Ta je javna nabavka uredno prošla.
Sokova
...somovi su oko stola.
...kad vidim ove mudre & vrijedne glave, odmah mi bude lakše. u sigurnim smo rukama.
sad vam padaju na um hitne sjednice ! dobro ste se sjetili..
vanredna sjednica a prije vise od mjesec prica bila za ovo....
U Bosni ni pasos se ne moze izdati kako treba. Eno kinezi planiraju u svemir a mi oko pasosa.Jeote