Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su oni osti što su partizansko groblje vandalirali.Ako nisu oni jesu im braća po pameti.
Ha ja kad bosnjaci razbiju to su vandali a kad hrvati onda su fas isti i nacionalisti . nisu vandali bec isilovci
Sa kakvim ce vigorom policija traziti pocinitelje? Treba instalisati kamere a vlasti opstine da ovo saniraju svojim sredstvima. A sad onim vjernicima koji se smjeskaju jer nije njihovo, pogledajte se u ogledalo : sve su vam molitve djaba ako ovo ne osudjujete.
Ovo fakat vise nema smisla...majke mi mile ljudi su gori od zivotinja!!!! Selam i pozz od muslimana iz Sarajeva ❤️ Nema ovo niko pravo da radi...pa bilo koja vjerska znamenitost da je u pitanju ili vjerski objekat
Stoka.
Neki dan slucajno otvorim HIT tv (navodno brcanska) Vijest dana je da je ukraina napala rusiju
Jugobalijaši,oni koji nameću Komšića.
sda glasaci
izbori
prateće nosače srušili?