Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ navijač - Nisam vandal, pjesnik sam, čoek u godinama, ali pošto je naša omladina impotentna morao sam ja intervenirati. Mogao sam to i drugačije uraditi, malo \"umjetničkije\" ali obzirom je ova podvala jedan toliko bijedan čin nije ni zavrijedio drugačiju reakciju nego šaranje.
Naprijed Vandali vi ste srušili i rimsko carstvo , a da nećete jednu pišljivu tablu. Neka neke koristi od Vandala. Živio vandalizam
za ovog tutu bugarina Mogao bi ti uzeti koju knjigu u ruke ili potražiti neke podatke pa onda dijeliti lekcije. Kao prvo trebao bi znati da su evropske zemlje priznale Sloveniju, BiH I Hrvatsku u paketu. Drugo, Bih je iznijela stav o nezavisnosti puno prije referenduma na što je Bugarska prva reagovala i priznala je ne čekajući te rezultate i to je njeno pravo. Referendum je samo posljedica stava Evropske komisije koja je od legalnih vlsati BiH tražila da se to provede jer su srbi u BiH već proveli plebiscit i proglasili srpsku republiku u BiH kao separatističku tvorevina. Referendum o nezoavisnosti bih je pokazao da se 66,64% građana BiH izjasnilo za nezavisnost i to je bio konačni argument Evropskoj komisiji za priznanje BiH i prijem u članstvo UN-a, nakon čega je krenula bjesomučna agresija, etničko čišćenje i genocid. Čast pripada Bugarskoj i to BiH nesmije zaboraviti!
Kad dodjem tamo, a jos bude stajala, odgulitcu je rukama\" a zavrsit ce odgovornome u faci!
ovo nije \"cin vandala\" nego reakcija nekog ko je svjestan podle uloge Francuza u BiH, koji su tu dosli da sabotiraju...
Protjerat francusku ambasadu u banjaluku. ionako su im drazi genocidasi. BIH4EVER!
to su ovi iz sa-x redakcije nasarali ovi kojima jebbem matter redovno :)
takav je bosnjo. slicno se ponasaju i prema hrvatima i hrvatskoj. cudan je njihov osjecaj za zahvalnost i pravednost opcenito. kad jednom dodje dan na naplatu i kad budu kupili rezultate svoje bahatosti i pogresne politike....zavrsit ce u avganistanu i turci ih nece htjet iz dosta razloga
JEL TO ZATO STO JE ANRY ZABIO RUKOM GOL IRCIMA HAHAHAHA
P.S. I faqat je sramota da ja moram ići ovo raditi u svojoj 40oj, da nema omladine koja bi to (u)radila...
Prvo, nisam nikakav vandal nego obični građanin koji NEĆE VIŠE da sjedi i gleda kako nam prekrajaju prošlost, a šehidi nam se još ni ohladili nisu!!! A vi sjedite i \"ne odobravajte ovakve postupke\", miševi jedni sitni!!! Drugo, što niste snimili sve, cijelu moju intervenciju, a ne ovako - do pola oprano?! Na francuskoj zastavi fali svastika a ispod francuska riječ \"les connards\", što u prevodu znači ootprilike nešto kao \"pizde\"! DAS IST VALTER - SMRT FAŠIZMU!!!!
\"MORILLON KILLER\" pisalo je na jednom kontejneru dok je Sarajevo imalo obraz
Važno je da su francuski mufljuzi priznali Repuljik KOSOVA. A Banja Luka treba da se pobrine da su traktori podmazani i da svi imaju bar 20 litara nafte.
Nema veze, Francuska ce prva priznati Republiku Srpsku, pa cemo u mnogo ljepsoj Banjoj Luci da im damo jedan lijep Trg.
samo jedno pitanje. kako je moguce da te neko prizna, a da ti sam nisi u tom trenutku proglasio svoju nezavisnost. koliko mene, a i druge pamet sluzi, 1. marta 1992. godine je odrzan referendum po pitanju nezavisnosti BiH, da bi se tek na osnovu rezultata referenduma BiH odlucila proglasiti nezavisnost. kako su to onda bugari mogli priznati BiH 15. januara 1992. godine? podsjecanja radi vecina zemalja EU su priznali sloveniju i hrvatsku 15. januara 1992. godine, poslije isteka tromjesecnog moratorijuma na aktivnosti po pitanju proglasenja nezavisnosti ove dvije bivse ex-yu republike. ljudi, znam da je bio rat u ovoj zemlji i da se skola zavrsavala kako je ko stigao i umjeo. ali prije nego li nesto pocnete da diskutujete ili dajete sud o tome prvo se informisite, ili uzmite malo knjigu u ruke i ucite.