Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Zeljka i Milorad da pricaju o klimatskim promjenama.
sad ce i ratpa ce klimatske promjene da se stabilizuju,opet cemo na USA brasno i Ikar,milina jedna.A nas novac ce da popljackaju i kupuju nam oruzje izdrndano na nekom predhodnom ratistu i opet ce kalas biti 1000 do 2000 maraka.Ma milina bozja.
Uskoro bosnje sa pasosem u RS
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Incko, najbeskorisniji zaposleni u BiH pored Dusanke Majkic.
Srbi se pale na prkos cijelom svijetu. Fali još da se oglase Marsovci da ne podržavaju njihov referendum.
Dok oni skontaju da ih Dodik vuce u propast kasno ce biti. Ko zna nek se sjeti sankcija tadasnjoj Jugoslaviji. Za platu mozes da kupis jedno jaje a inos nekoliko milijardi.
Realno gledano trebalo bi uhapsiti i Dodika i Bakira i Covica, pa neka ih u istoj corki da se malo bolje saberu gdje su pogriješili a možda se i "zbliže"..
Eeee gospon Inzko, ne mogu da vjerujem da vi nakon svega mislite da su ovi politicari spremni za borbu protiv korupcije. Pa sami su toliko korupirani da se covjeku place od muke ko nam je sve na vlasti.
A i ti uvijek isto laprdas. Isto da te nema, hajd raus i ti.
Majmuni...
e moj glupi niski predstavnice kolko si nas mogao rijesit problema samo da si htio da radis svoj posao.
dodicka ce karati u zatvoru edin vuk buhahhahhahhahahhaha
treba ih ograditi, ko ih grebe, nisu oni za komunikaciju s ljudima
Upravu si. Treba sve nas muslimane ograditi.
nek' si nama vrijedan austrijsko-američki dronu, težak cca 24 tisuće evrića (sa toplim obrokom)... ;;)
Zašto ovaj optužuje RS? Zna se da je izlasnost bila manje od 50%, ali da su vlasti to male pogurale. Narod je pokazao da vidi i zna. Problemi su u sudstvu, izvršnoj vlasti, inspekcijama i OHR-u, koji nije reagovao na pljačke iako ima najveća ovlašćenja.
Bananamen u državi banana
Naš vrhovni sekirant 😩
samo napred. gurajte RS sto dalje od BiH. bravo bakire.
pogresno razmisljanje djecko, ta teritorija je uvjek bila sastavni dio Bosne i uvjek ce i biti a na vama je hoce li se stanovnici mijenjati.
@pro et contra Миран балијо.
Slovenac konjušar kaže da je referendum bezvrijedan...kad bošnjaci proglase kalifat predlažem konjušara za kalifa...
vama je u glavama kalifat glupsone
@istvan... namah mu turban, jal' fes, turit na glavu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)