Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po tome što NIJE HTIO da nametne Zakon o negiranju genocida.
Bolio ga kuRrac Da izvinete
Bas bi ti to rijesilo sve probleme. Lijepo vam je prekjuce rekao Krivokapic da nema problem s tim ali da ste ga ispolitizovali.
pametan covjek, uzimao platu i nije se zamjerio nikome. odlazi kao bogat covjek. drugim rijecima bolio ga je kúŕac za sve ljude koji zive na ovim prostorima. profesionalni beskicmenjak.
Po ne radu i po primanju enormne plate za taj nerad.
25.000 eura mjesečno plaćen za nerad
Pamticemo ga po plati koju je primao a nista nije radio nek ide vala moze kuci davati kurseve iz bosanskog jezika koji je jedino naucio a rad cista nula
Proveo je 12 godina u BiH, ne radeci nista.Nista za sta je zaduzen funkcijom Visokog predstavnika nije uradio.
Covjek-obraz dzon.Tolike godine primat tolike pare i drzavu ostaviti u nikad gorem stanju.Treba ga proglasiti nepozeljnim u BiH.To je moje misljenje.
Parazit. Slika i prilika EU. Svi ga kritikuju, ali on je samo radio po direktivi. Gnjida u službi svjetskih zlikovaca.
Kamo sreće da nikad nije ni došao, ne bi bio zabrinut mufljuz bijelosvjetski
Ode čovjek iz Islamskog kalifata da uživa u lagano stečenom kešu. Dug život i hvala na saradnji.
Njega boli neka stvar 12 godina drma mjedecnu platu od 20000€. I mene bi bolila neka stvar, realno i bolno iskreno!
Masallna bilo je dobro 12 godina uzeo Sam milijone!? U Bosni i Hercegovini sad sucur Allahu idem u pemziju, vise dalje cerajte!?
Nemoj se bolan izigravati ne govori tako nije masalna Nego Kaze se mašaAllah
WIR FAHRN DREISSIG DAMIT ALLE UNS SEHN
Eeeee sve mu po spisku
Nista trla baba dlan da joj prodze dan nabro je love za nista i cica mica gotova prica
Kolko se sekirao.. I ocelavio zbog nas 😁
"Po čemu ćemo pamtiti ovog visokog predstavnika" Po tome sto nije imao zelje, a mozda i dovoljno hrabrosti da se suprostavi neofasistima sa zapada - onih za keje igra Dodik i po cijem nalohu i zeljama provocira Bosnjacki narod i destabilizuje BiH drzavu.