Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesno. Sudnji dan je sve bliži.
Sta se radi i onda kazu dobrovoljno.
pa cekaj zar te vakcine nisu haram :D ove religije su se totalno izgubili, ni samo neznaju za sta stoje i sta hace :D
Za sta ce im vakcina. Kad bosnje kaze samo vjeruj u alaha i nece ti virus nista
Jesu satane preveslali arape ovaj put. #mišomor
Auu ovo nisam ocekivao od Islamske zajednice. Krscanstvo je davno propalo.. ali ovo je prvi simptom da su globalisti preuzeli kontrolu i nas islamom. Kao krscanin bio sam prije za to da islam preuzme dominaciju svijetom nego ateizam. Al izgleda nosta od toga.
I sve naredne, naravno.
znaci prioritetne osobe za vakcinaciju kod nas: prvo hadzije pa zdravstveni radnici, hronicni bolesnici i starije osobe...
Uskoro ni na Ahiret bez potvrde o vakcinaciji.
Djaba vam je. Sda botovi imaju zadatak da negiraju koronu da zastite nesposobne gazde. “Ma sta ce nam vakcine, korona ne postoji”
Evo ga jos jedan placen da promovise kuronu ili je neuracunljiv
Sad zamisli kako bi komentari izgledali da je naslov da se može na Hadž bez vakcine. Opet bi drvlje i kamenje kako su to dozvolili. Dokaz da ste svi izmanipulisani i isfrustrirani.
Zahvalite Dzaferovicu.
Nas u BIH malo muci nismo sigurni dali je bolja ona sa okusom Spektrum,okusom cvaraka ili Kombination ta dva slazkisa malo smo neodlucni,a pikal se to sto smo mi ishrano. Ubacili u sebe pa imamo li onda zastitu..
Jel moraju bit i halal vakcine?
Vučić donio vakcine kako bi mogli ici na hadz 🤣🤣