Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna doza clanaka o vakcini
Da mi neko odgovori gdje je nestala stara dobra gripa. Kako je ovo sve programirano a mediji obilato učestvuju u stvaranju panike i destrukcije
Bih je zasluzila da se raspadne....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svaki dan ista vijest već 20 dana...
NARODE OVO JE PRVI PUT DA JE DOBRO STO SMO ZAOSTALI U NECEMU AKO MISLITE DA CE VAM OVA VAKCINA OD SVINJSKOG ZELATINA POMOCI DA NEMATE UPALU PLUCA ONDA STVARNO NE ZNAM STA SE DESAVA SA OVIM SVIJETOM ONDA MOZETE I OVU VAKCINU OD MOJE NANE KOJA JE PRAVI OD KRAVLJE BALEGE SLOBODNO PROBATI
Ja glupljeg naroda ne vidjeh nigdje
Ma sta ce Bosancima vakcine oni ne zaslužuju vakcinisanje tako razmislja nasa bajna vlast koju smo sami izabrali. Tako da KNJ ( ko nas J3be)
Bog nas cuva od ovih ublehasa sto hoce da nam uniste DNK-a i prouzrokuju autoimune bolesti !!!
Kazu da je potrebno da 70% stanovnistva bude imuno da bi imali imunitet krda. To znaci da 30% ne treba, a mi smo zakljucili da nam se najvise isplati da svi stanovnici BiH budu u tih 30%.
Mi čekamo da vidimo koliko je vakcina učinkovita
Pa nije ni u Africi, Australiji, Kolumbiji... Bolje da i nedaju laznu nadu narodu. Jer većina nece ni dobiti, uključujući i migrante. A bez toga ni efekat nece biti postignut. Čuvajte roditelje i stare komšije.
ajde ne serite više o vakcini. Mi u BiH smo stekli kolektivni imunitet.
100€ i odma pristajem na vakcinaciju bez ikakvih privilegija,a da vi mene dzaba nistite,to nedolazi ni pod razno
Ovo je jedino dobro što su uradili, da kasne sa vakcinacijom
je*em vam kosti mrtvih najdrazijih. Je*em ti ovo komad sugave zemlje izmedju drine i save! Je*em vam djecu malu useali ste ovaj jad od drzave. Usrali ste mi zivot fetuse nabijem (politicari) ja odoh odavde ZBOG VAS i upravo pvakvig ponasanja. Nece vakcinu nikad ni nabavit ove seljacine ocekuju hordni imunitet. Dabogda vam najmiliji umrli od corone
Ovo vam je 4. objava o vakcinama. Pretpostavljam da ce do kraja dana biti jos neki 4-5 objava o vakcinaciji
malo se bacilo suplje o vakcini i nista... fol nesto ce pokrenuti... jasta ce
Iskreno i ne treba nam, šta sad kao primiš vakcinu i ne možeš imat' koronu više ?? Ljudi šta vam je budite pametni, nije bitno koliko je ko primio kad se opet možeš zarazit, a i ne možeš umrijeti od "korone", dosta su vam isprali mozak, edukujte se !
Valja li ta vakcina za novi soj korone ili treba još koju primiti. I može li ona plastika za uho da nam zakačite ko teladima??
Dosadni ste.