Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je kad napisu da su gole, a one jasno obucene, i to obucene za uzlaska. Nemojte se sad pretvarat da ste moralisti kad vam kceri i sinovi takvi po gradu hodaju, brate dragi. Odjednom vam smeta slika na FB, a gola guzica na ferhadiji je sasvim ok, jer "daleko od ociju, daleko od srca." Eee, moji roditelji, dobri ste mi vi neki moralisti. Gdje ste vi prije po crkvama i dzamijama isli???
Da je neko stavio naziv grupe "Najvece mace" sa istim ovim slikama, iste ove cure bi bile ponosne na svoje slike i jos bi i molile raju da im lajkaju sliku na grupi kako bi bile sto popularnije. Ovako je samo sporna jedna rijec u nazivu grupe, a ne sadrzaj slika...toliko je tanka granica izmedju mace/ribe i drolje... ;)
kad riba drolja podstane...:)
*postane :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je cudno kad svi znamo da se skoro sve curice vrlo rano pocnu jebavat i da su skoro sve doista drolje, pojedine su i kurve jer to rade za novac, a jos je cudnije sto u skolama uce mlade recimo za dan borbe protiv AIDS-a kako da koriste prezervative i da se sacuvaju od te opake bolesti, umjesto da ih uce o stetnosti bluda, te da se ne seksaju prije braka
ovo je sasvim legalno, nije moralno al je legalno. bolje se zapitati sto ce nam fejsbuk. al jok neka pa onda erdogan vakav erdogan nakav.
Hm. došla "selfie" moda na naplatu. A može biti i zloupotreba nečijeg povjerenja.
Da mi je znati kako ovaj Repovac spoji konzumerizam i ovo... Evo glava ako taj lik uopste zna sta je konzumerizam. Tuga ko je sve profesor danas.
To je nama naša borba dala...
Kucni odgoj!!!!!
Posjetila sam tu stranicu ,da bas vidim i to cudo, i najgori su oni koji su tu stranicu lajkovali, a o komentarima da ne pricam
Meni je sve ovo kul i ok.Zato ima sexa za svakog kokuza.Ajde danas je 21 stoljece neka se curice prcaju kada hoce.Za mene bolje da narod vodi ljubav,nego da se narod svadja oko glupih nebitnih tema.Ja podrzavam grupu i neka ljudi lajkuju,zato je i napravljen fejs.
Spomenuta stranica ne postoji više na fb.com
otiso je moral svakako u......
KOLIKO NJIH IMA LICNE PORNICE pihhh
SVE SE ONE SLIKAJU !!!!
Same su krive. Zasto su polugole i naguzene ???
Slikaju se izazovno i provokativno i zna se cemu to naginje, samo sad je problem do sad se odprilike po slikama znalo s kim imas posla od sad ce sve bit svetice,
Ovaj klix postade mahala prava.