Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni se cini da Crnogorci nisu ni znali da je Sutorina u CG sve dok nasi nisu poceli ovu kampanju....
Jesi bio u Sutorini? Sta ima, radi li se sta na poslu?
eeee izvini ne mogu ti odgovrit...previse je. ne znam ko sve ovo cita :)))) sta ima kod tebe?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Današnja Bosna i Hercegovina je ustavno-pravno jedna velika ludara, nastanjena stanovnicima čiji mentalni sklopovi pripadaju 16 stoljeću i kao takva je u kontradiktornosti sa savremenom civilizacijom.
Ne samo da Bosni pripada sutorina već i mnogo više Hrvatska je prisvojila cijeli teritorij Dalmatinske pokrajine Austrougarskog carstva do sutorine a Crna Gora hercegnovski zaliv od dalmacije i sutorinu od Bosne iako nije bila u sastavu Austrougarskog carstva to sve pripada Bosni kao legalnoj pravnoj nasljednici Austrougarskog carstva
I mala djeca znaju da je to dio CG,po Badinterovoj komisiji granice bivših republika su nove državne granice.Bosni najmanje treba mijenjanje granica jer bi joj sve uzeli.Zato poklopit se ušima i ništa ne dirati.
Jado pa ni unutar ove nazovi države nije isto mišljenje Srbi i Hrvati su glasali da Sutorina ostaje gdje i je u CG.A bošnje,pa njih se ionako malo što pita oni su nebitan faktor.Ionako kad bi a sigurno neće Sutorina bila dio RS,znači bošnjama ulaz strogo zabranjen.
Kad skuže da nema od toga ništa, onda ćemo zapapriti cijene u Neumu.
Šta kažu u Sandžaku? Gdje bi oni. U BiH im nedamo zauvijek!
Komšić loži male brote s Sutorinom.
Ajd narode, malo razmišljaj šbb kbb. Političari, da li je ovo integrativni faktor? heh, samo vi radite.
Kad će javna tribina o zlatnim kašikama?
To je sve zakuvo Djuro Pucar.. Nama oteo Herceg Novi i Sutorinu, a dao nam Neum koji je oteo od Hrvatske. Poslije je za Neum hrvatima dao dijelove Istre koji pripadaju slovencima.. Ako mi dobijemo Sutorinu onda ce i Hrvatska po istom pravu traziti da joj se vrati Neum...
Za Neum nisi u pravu, njega je kao i Sutorinu Dubrovacka Republika dala Bosni kako bi se zastitila od invazija sa obje strane, tj od Crne Gore i Mlecana mislim na drugoj strani.Nema smisla da Sutorina pripada drzavi od koje je sluzila kao zastita.
Ja sam mislio da ce Komsic da se pozabavi mnogo vaznijim stvarima za gradjane BiH nego se za.... sa necim sto smo davno izgubili i u onako neprijateljskom okruzenju stvarati jos neprijatelja.
u Sutorini, cim je vrate Bosni, izgraditi prvo vojnu i civilnu luku, hotele, dzamiju a na kraju i halal-plazu !
vrate je HERCEGOVINI Bosna je do Gornjeg Vakufa ili ti USKOPLJA
as iz okoline Zenice Kad se toliko zalažeš za Hercegovinu, a što se onda ne izjašnjavaš kao Hercegovac a ne kao kockasti. Onda bi bilo Bosna i Hercegovina, zemlja Bosanaca i Hercegovaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Reuf mi je dao dosad toliko minusa da boli jarane
Ko je bio protiv???
Evo od mene jedan konkretan i praktičan prijedlog. Sutorinu ćemo ugovorom dati Rusiji u zamjenu za npr povelju Kulina bana, a kako će oni već ući u posjed dobivenog, ne moram objašnjavati. :)
uhhhh kada odemo na našu antaliju pa što da ne i sa paradajzom i argetama,ali bit ćemo svoji na svome bez da nam makarani bacaju bombe
sad se ja pitam.. jeli normalno da covjek koji je clan ovog cirkusa, a koji bi trebao zastupati interese nase zemlje jer je za to placen, bude protiv vracanja teritorije...? Jedino logicno objasnjenje je da ga odnosno nekoliko njih financiraju iz CG kako bi opstruirao vracanje teritorija.. svaki imalo normalan um bi bio za to.. ILI.. u drzavnoj si sluzbi, gradjani te placaju novcem koji im biva otet, neko te je postavio tu a ti toliko MRZIS zemlju koju zastupas i sve cinis kako bi se raspala sto prije, kako bi bila sto manja... MOJE licno misljenje je da takvi ljudi ne zasluzju da disu, ne zasluzuju niti jedan udisaj naseg BiH vazduha kojeg toliko mrze...