Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportski ribolov, uhvatis i pustis...
Dobar ovaj pokemon od ministra. Zaposli starletu u Ministarstvo, pratilac mu prodaje drogu, ljetuje svaki mjesec o trošku budžeta.
Burazer mu dila šlepere kokaina i spida, ovi ga hapse jer je ručak platio za 10 ljudi od 500 KM. Ova država je baš žestoki crnjak. + vozači oprez postavljene su nove kamere, vama će pisati kaznu, ali to što ima svjedok ubistva amneziju to je uredu
malo mačku teleća glava
Nemas ti normalnog ministra, politicara ili nacelnika, a da ne otima i krade od drzave ili reketira gradjane, naopak narod, samo da je ukrasti.
Hapsi lopove ime im se zatrlo, u Zenicu pravo na tuširanje, da ga anal sevdalije nataknu ko Sinjsku halku.
DRZACE GA 3 DAN I PUSTITI ONDA CE ON TUZITI DRZAVU JER CE BITI U PRAVU JER IMA RUPA KOLKO HOCES U ZAKONU I UZETI 300000 MARAKA ODSTETE ZA BOL,STRAH,NEHUMANO PONASANJE,LJUCKA PRAVA ITD JER JE TAKO ISTO URADIO I SAROVIC A TO JE ISTA SKOLA
Bjezi ba ne ofirajte se
A dobre im multicam uniforme, gdje su nabavili ? Pitam za jarana ...
#freesmrk