Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo polako napravit cemo mi pravnu drzavu, drzavu za svakoga, da svi imaju izbora
Isto je ateista i vjernik. Obojca ne znaju, nego vjeruju ili nevjeruju.
Sad se fura onaj Marjanović da je izmislio toplu vodu a ovo je projekat koji je pokrenuo federalni ministar obrazovanja Damir Mašić. U KS ga je trebao sprovesti ministar Emir Suljagić kojeg su otjerali lopovi. Kasnije se ispostavilo da je sve bio u pravu i sve njegove ideje su pokrali ovi iz SDA-ove nesposobne vlade powered by Radeljaš.
stvarno mi smo kao pokusni kunici uvode nam nekakvu eksternu maturu da polažemo mozes misliti sve predmete.eto nam drzave.sto nisu tako uradili i sa proslim generacijama.misle da smo mi nekakve budale.konjine jedne.hej 16 predmeta polagati pa to nema ni u ludilu............:D
@dijaspora Zašto danas niste uzeli terapiju? Vaš će psihijatar biti zbog toga jako ljut!
Za mene je bog...SVABO...Nezna ni bog boljeg Audija napravit... Pozdrav iz Ingolstadta.
Citiranjem književnika malo koga možeš da ubjediš u svoj stav. Poznato je da književnici žive u nekom svom svijetu koji je izolovan od stvarnosti (kao i religija). A zar misliš da bi iko pametan do prije par godina rekao u javnosti da Bog ne postoji? U V.Britaniji se do 2008 godine išlo zbog toga u zatvor, a koliko znam u islamu odricanje religije se plaća životom.
\"Malo filozofije vodi nas u ateizam, ali duboka filozofija dovodi čovjeka ponovno do religije.\" \"U Boga ne vjeruju samo oni koji u njegovu nepostojanju nalaze interes.\" (Francis Bacon, 1561-1626, engleski filozof, esejist i državnik, utemeljitelj metodologije znanosti) \"Još nisam sreo neznabošca. Susretao sam samo nespokojne.\" (Fjodor Mihajlovič Dostojevski, 1821-1881, ruski pjesnik) \"Moderna fizika neminovno nas vodi k Bogu, a ne od njega. Nijedan utemeljitelj ateizma nije bio prirodoznanstvenik. Svi su oni bili osrednji filozofi.\" (Sir Arthur Stanley Eddington, 1882-1946, engleski astronom)
a ovi svi veliki vjernici ovdje su vidjeli boga i sigurni su da postoji pakao i raj, hahahahahaha. ocito ne znate pravu istoriju ni jedne vjere, ali svakako vjera i jeste za budale i vece mase. vjeronauku treba zakonom zabraniti, jer ovdje izgleda nikome jos nije dosta nacionalizma nego nam treba jos jedan rat.
Ja bi sve dzamoje i crkve bagerom srusio! Religija je za idiote! Pokazale naucne istrage:sto nizi IQ sve veci vjernici!
Ma kako ne kontate moja omladino da je sve ovo mačja trka do prve šljive. Kao prvo onu vašu Bolonju nisu riješili pa djeca studije završe i niko ih vani, a ni ovdje ne šljivi, isto ko i ja ko da imaju samo osmoljetku.Elem, potrčali samari prije konja.E sad isto i s ovom ekstra maturom na fakutetu, ma to vam je još jedan filter da na štelu propuste koga hoće a nedadnu kome neće ili naški rečeno ko lijepo plati taj će i da studira nepriznate BH fakultete...A ovi vjeronauk ma to vam je prašina u oči, ma ima Boga svjedočim, ali se neko s tom vjeronaukom grdno zeza, napravljen ti je problem ondje gdje ga neima i to je već bilo uhodano, ma jok ovi novi na vlasti nešto pametuju i smišljaju svoju djecu šalju na vjeronauku, a tuđu bi u ne znanju da drže, eto ti..., ma samo da skrenu pažnju s ekonomskih problema, vjeruj ti meni, samo oto..., jerbo ništa nisu do sade uradili, ništa.
BRAVO MINISTRE NEKA PRIČAJU BUDALE DO SUTRA MOJU DJECU NEĆE \"UČITI\" NI HODŽE NI POPOVI VJERONAUKU NEKA UČI I NEKA DANGUBI KO GOD HOĆE MOJA DJECA IDU I UČE ENGLESKI I NJEMAČKI TE INFORMATIKU MOLITVU UPRAŽNJAVAJTE U BOGOMOLJAMA ILI KUĆI
Jedva cekam izbore ako Bog da pa da izgubite sve sto ste osvojili komunisti jedni ateisticki...Nista dobra ovom narodu niste donijeli... Poskupili ste struju za 15%, onda ste poskupili plin prvo za 11% a sad za 14% posto, tj ukupno 25%, i sad jos i vodu hocete da poskupite za 25%...Najgora ste vlada ikad koja je dosla na vlast u ovoj jadnoj i napacenoj Bosni...Hvala Bogu pa je dao da sve ima rok trajanja pa i vi ateisti komunistcki trag vam se svima zameo da Bog da!!!
Volio bih da mi ovaj \"pametni novinar\" pojasni šta znači Pravilnik o \"inkluzivnom \" obrazovanju
Vjeronauka u vjerske objekte i bujrum ko god hoće, nauka o vjeri ili nešto slićno u škole. Barem je to jasno bivši komunisti, koliko vjera ima trebalo bi zbog ljudskih prava dvadeset nastavnika. Ministar prelivoda i lažni filozof.
Kre.tencino mal.oumna, ljudi imaju nesto sto se zove slobodna volja! Razmisljas li ti uopste ili pises tek da nesto napises? Hajde vrati se u svoju misiju rupu...
Sta je biti srbin? si.ledzija lopov u.bica bar.barija pljackaros p.edofil terorizam terora srpska krvolocna hriscanska crkva i popadija nebeski narod sotonske zvjeri!!!!!