Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada je donijela odluka da plata nema, more bit bidne, ali sada nema. Radnici mogu plate čekat 5 dana, 10 dana, 10 godina, ali plata nema, oni nek čekaju, a nas iz vlade što se tiče mi odosmo na jagnjetinu i piće. Budu li radnici dosadni sa platama, vlada, parlament i predsjedništvo momentalno će pokrenuti generalni štrajk, pa nek vide radnici kako je to ne osjetiti miris jagnjetine dok oni žderu, neće im ostati kostiju i kontejneri će biti prazni. Vaš glas za bolji vaš stas.
Počnite objavljivati izmjene i dopune Zakona o radu i druge propise u Njemačkoj i drugim zemljama gdje je perspektivno otići.
znači povećanje plata.