Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hifa nema gori poslodavaca u svjetu ,sve masala elhamdulila a ubise radnu snagu ni stolice nemaju na benziskoj da se osoblje moze odmoriti .Fakultetski obrazovani toce gorivo i rade za 600 marak jos im nadzu uvjek neki manjak i odbiju od plate .i vode ih kuci da im okopavaju vrtnjake , masala Hifa i SDA stoje dozvolila ovako stanje kakvo jeste .
Hifa Sda Kompanija to nece Dozvoliti ! treba Bojkotovat Hifu !!!
Do kad to ? Zna se . Kada prodju ta ogranicenja, kada se probudite a namirnice skuplje 100%-130% . Pogledajte cijene nekretnina i sce ce vam biti jasno.
Ne zaustavljati, nego vratiti cijene kao prije kor one.
Stranka koja predlozi ukidanje akciza na gorivo ima koj dozivotni glas
Zasto se ne ukinu akcize i pdv na gorivo kada se toliko brine o gradjanima? #SamoPitam
Petrol pumpa između Bijeljine i Zvornika 95 tica 2,09 po litru. Milići Hifa pumpa 95 tica 1,95. Pa koga gulite po Federaciji sunce vam lihvarsko
Kad nam sad VODE naspu.
šta 25feningi na litar u maloprodaji? jeste vi normalni?
Treba smanjiti i namete. Koliko se samo uzima za izgradnju autoputeva mogli su mrežu autoputeva kroz BiH napraviti. Izdatci za izgradnju autoputeva pokazali su se kao najveća pljačka, jer pare očito završavaju u nečijim džepovima.
SDP je uz građane !!!
A vase kacize da se ne diraju. Mrs!
BRAVO!!!!!
NEpada vam na pamet da ukinete akcize na gorivo !!! BAGRO LOPOVSKA gdje su pare od akciza u šta ste ih potrošili !!!!!!!!!
Tako se radi u kriznim situacijama.Niste smjeli ni ukidat marže.
Ljudi hajmo na proteste,moramo smaknut ovu vlast dok oni nisu smakeli nas sve redom. Dijelite komentare po svim objavama i po svim drustvenim mrezama.Ovo je neizdrzljivo vise sta nam rade