Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bez SDA lopova je napredak i pravi put. Hvala i Sa srecom svima vama koji sda lopove potope.
@BulevarPrvogUstanka Tebi je dovoljno što si Srbin, ne treba ti nikakva dodatna bolest
Gledao sjednicu i pitam se da li su ovi SDA otpadi uopšte svjesni kolike su oni karikature.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajze zabranite cumur dok smo jos zivi, pobise nas ovi sa brda oko Sarajeva!
LAZU VAS I STOKU SITNIG ZUBA,AUTA SU PROBLEM.VOZI I KURTA I MURTA,A KAKAV CUMUR,I ZA TITA SE TU LOZILO CUMUROM,ALI NE NOZE U GRADU MARIJE TEREZIJE,BITI AUTA,KO STANVNIKA,NA BICIKLE,A UHLHEBIMA OTETI NASA AUTA I ETO ZRAKA
zabranite cumur, dok nismo i mi i djeca nam rak na plucima dobili, ti oko Sarajeva svi imaju za iphone , imaju auto ispred kuce e pa druze imas i za kvalitetno grijanje
Klix je postao javno glasilo četvorke i svaki komentar koji nije u skladu sa njihovim odlukama se briše u komentarima. Strašno! Šta nas tek čeka ako ta opcija postane jak faktor na višim nivoima...
Hvala SDA koja je sa uguravanjem Zahiragica podsjetila nas jos jednom koliki su seljaci i olos. U svakom kantonu SDA ponizava narod i nazalost sve pod okriljem i aminom Islamske Zajednice. Nikome se sda ne ponovila. Ah, da i Hvala Ti Bake i Seko na Zahiragicu. I Hvala Hodzi HiHu iz Zivinica na polonu Sebiji i onako liepom Mercedesu.
Jesu li ovo Marjanovicu obecali ministarstvo 😁
Wow promjene, evo svjetska vijest. Namjestaju se pozicije guzicama da mogu da sjednu u ministarske fotelje. Dvije pametnice ministrice jedna do fakulteta i jedna od fakulteta. Smijesno. A komunalno i frastruktura i sve drugo je u jedno ko je taj strucnjak koji ce to da obavlja. Debilizam svjetske klase
ovo je cirkuz
jel stavljeno.pod obavezno da moraju ministri biti Difovci
Umjesto centralizovanja oni zadrzavaju isto samo ou šupljeg u prazno.
Skupština ukratko : " Hitna sjednica na kojoj se ne govori o pandemiji, zagadjenosti, vec 2 bivsa "mladunčeta sa Poljina" napadaju i reže , pokazuju narasle očnjake novom "mladunčetu" zajedno sa kumovima (Dino i Stojanović) jer oh je Sebija odbila od sise, a ovima su zubići i apetiti narasli i ne mogu vise dojiti. Nabijajuci na nos novom mladunčetu da je uhljeb, dok su oni zadnjih 20 godina na budzetskim jaslama.
To sto se gusimo Koronom i zagadjenjem je manje vazno. Sama cinjenica da jedan portal kojeg uredjuju stara mladuncad danas ima.5 textova o novom mladuncetu govori nesto. A ti se Muzafere kupaj !!!
ko je gledao sjednicu,mogao je cuti glupardije 3 SDA glupsona,,onaj Devic nikako da shvati da je priglup kao i Tokic Biscevic,a onog novog strucnjaka za pljuvanje uvalili u Skupstinu,samo iz jednog razloga,misle da je pametan decko,pa se jadnik napucao u startu,nebili se neko prepao..moje djete uvialili su te u belaj nisi ni svjestan..
Odlicno,samo treba dodavati ministarstva,savjetnike i dr. Ova nova ekspertna vlada zaista zna posao,svaka cast,idemo NiP samo jako,treba dodati i nove opcine u Sarajevu a onda ide i novi podkantoni.
Kakvi su samo seljaci Zahiragic i Devic.
Sada smanite plate uhljebima na univerzitetu koji nista ne rade a imaju ptevisoke plate. Sramota za prosvjetne radnike koji rade 4 puta vise a imaju duplo manju platu.
SDA će uputiti apelaciju ustavnom Sudu na ovaj zakon. O tome klix ne piše, ali SDA je uvijek na sudovima pobjeđivala, a Konaković je poznat po tome da krši sve moguće procedure i zakone. Ovaj zakon će sigurno pasti. Imali ste mogućnost da izaberete novu Vladu, i tu vam je SDA izašla u susret jer su podnijeli ostavke, a nisu ko neki miševi sakrivali pečat nebil ostali još koji dan na vlasti Vaša nesposobnost će vas koštati.
Konakoviću, dobro zapamti da ćeš zbog imenovanja Muminović-hote za ministra obrazovanja popušit kod naroda do idućih izbora. što se mene tiče završili ste za sva vremena
A KOJI SU TO POSLOVI,DA SE UHLJEBLJAVAJU FAMILIJE NA UGOVOR O DJELU,DA VAM SELKAČIĆ IZ MAGLAJA,13 GOD.DIF STUDORO,VODI PRIVREDU..FUJ.MAJMUNGRAD.DA NE BI KORONE POSLIJE 27 GOD.JOS NEBI IMALI NI PUT PACIJENTA..IMBECILI.A STOKA SUTI,SVE VAS MOTKAMA TREBA NA BIRO OTJERATI LOPOVI..