Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li cu sad imati neku novčanu naknadu,kao dijete ranjeno u ratu sa 40% invaliditeta? Zdravstveno stanje pogorsano i više od tada.
Idemo dalje. Država za čovjeka. Bravo za novu Parlamentarnu većinu.
Bravo.Zrtve imaju pravo na to i to je nasa obaveza!Sve žrtve agresije i genocida trebaju dobiti dozivotnu penziju ako nece agresori da plate onda u nasim budzetima ima dovoljno sredstava.To je najmanje sto jedno normalno drustvo i normalna drzava treba uciniti!Dosta je vise da se “pravimo ludi” i da zatvaramo oci kada su tudja prava u pitanju.
"Djeca rođena zbog rata" je potpuno pogreśna formulacija. Ta djeca su rođena zbog zločinaca, genocida i silovanja.
Skinite sramotu sa djece , dosad je I vaša bila , 💔
Koliko vremena treba da prođe (ima inicijativa )za izmjenu člana 36 vezano za pripadnike učešća rata.Jer ne možemo ja i ratni zločinac Dario Kordić biti tretirani isto.Ja bio 3 tri godine nisu mi nikad dozvolili da vidim dijete koje je rođeno '86 g otišao samoinicijativno i nisam se vratio poslije 30 dana i ja sam bukvalno isti kao on. hahahahahahahahahahahaha
Svaka cast za ovo.