Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svala cast novoj vladi, SDA uhljebi na aparatima!
Cim SDA kritikuje to mora da je dobar zakon
@ZgemboAdislic46 Komunistički spineru, ili nisi počitao da je jednoglasno usvojeno ili se praviš da nisi. Ili nisi pročitao zašto su kritikovali ili se praviš da nisi. Takvima k'o ti je svaka druga za šamara.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nesto se desava kod nas. Hapse se utajivaci poreza, varalice na fiskalnim racunima, profesori na fakultetima za namjestanje ispita. Ne smijem vise....ureci cu.
Sve čestitke i puna podrška i Vladi i Skupštini KS. E, sada se ne smije stati, puno ste toga progresivnog građanima obećali. Imate našu podršku a mjerićemo vas prema broju ispunjenih obećanja iz Plana aktivnosti koji ste potpisali prije stupanja na vlast.
Retroaktino od 1990.Prilog dedin ZK izvodak,kao polazna tačka.
Mozda da se zakon prosiri i na rodbinu, ako Konakovic nista ne promjeni, nece niko
Svaka cast Konakovicu. Stani na glavu smradovima
Legendarno je odbijanje provjere diploma u Drzavnim institucijama ! To je nezapamcen bezobrazluk ! Ovo je dobar potez ako se zaista bude provjeravalo ono sto banda prijavi ! Ako imas imovinu u vrijednosti par miliona a babo i mati ti ostavili nesto malo onda se podijeli sa godinama rada placama koje si imao i ako plate ne pokrivaju imovinu odmah plijenjenje ! Kad bi tri cetiri uhvatili i oduzeli imovinu to bi drasticno popravilo stvari ali sumnjam
Ne branim SDA ali ovo sto su uradili su sasvim upravu, sta je sa bivsim dikretorima, zastupnicima, ministrima itd. Da se necega boje ne bi predlagali da se i svi ostali provjere!
Kasno Marko na Kosovo stiže. Ko nije odselio do sada, pakuje kofere za sutra. Ne kontate da taj proces neće zaustaviti zakoni i propisi, nego bonitet i standard života. Ko jos nije odlučio da ode, neka jednom mjesečno pogleda skupštinski cirkus uživo na TVSA
Lipši magarče dok trava ne ozeleni
Dobro jutro dzezeri .....nakon 25 godina od zavrsetka rata oni donose zakon o imovini . sad ce prijavljivati imovinu , a ne porijeklo imovina ....kao od danas se racuna . Imam 8 kuca 4 poslovna prostora , sve to lijepo sada prijavim , kad zavrsim sa mandatom imovina se povecala za dvije kuce ...prihod od iznajmljivanja . Znaci ovaj zakon ne doprinosi nista, samo da se u buducnosti ne moze krasti.
Svaka cast, samo tako nastavite. Ovo vlada daje nadu u bolju buducnost svih nas. Ovo je primjer da se zaista moze posteno i u interesu gradjana raditi.
Čampara se klonir'o!
Što se gospoda sa slike češka?
Dakle, trebalo je više od 20 godina vladavine SDA, da se krene sa usvajanjem ovakvih zakona! BH blok ima moju podršku. Radite na svom širenju na druge dijelove BiH. Imate moju punu podršku i pomoć!
@Galina Zakon je jednoglasno usvojen, dakle usvojen je i glasovima SDA zastupnika, o čemu ti pričaš?
Znaci ko je hapo prije ne treba brinuti...a i svi bivsi sda i sdp a danas clanovi drugih stranaka nece biti provjeravani...kakav jeftin populizam
@virus1 "I najdalje putovanje počinje prvim korakom!"