Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslanica SDS-a Aleksandra Pandurević je kazala da ova rješenja važe i u Hrvatskoj koja je nadavno postala članica EU, „ovakvo rješenje važi i u Srbiji, ovakvo rešenja važi svuda u svijetu“. Pa svugdje u svijetu ima 1 predsjednik, 1 ustavni sud i 1..........kako vjetar ouhne.
Daleko od toga da funkcioniše. Izmjena Zakona o prebivalištu je Dodikov udarac Koaliciji 1. mart. Zakon je protiv povratnika i povratka općenito, a naročito protiv mogućnosti dijaspore da glasa. Ubačene su ogromne prepreke kako prognani ne bi glasali tamo gdje su bili 1991.g. SDP je vjerovatno trgovao. Ovaj zakon u zamjenu za Zakon o državljanstvu. Bojim se da su povratnici ipak izvukli deblji kraj.
Dan za poželjeti. Svaka čast SDP-u...danas su se baš pokazali efikasnim, državotvornim i u služni građana.
Čuj Džaferovića njemu mrsko i pričati cccc
Ante Domazet je ubjedljivo najkulturniji čovjek u Parlamentu sa konstruktivnim rečenicama i svaka čast stvarno nam treba ovakvih ljudi. Saša Magazinović je isto cool. A današnji dan je historijski fakat! Aferim!
Čudi me da nije bilo nekih većih opstrukcija od uobičajenih opstruatora
Dat će Bog pa im svaka sjednica bila ko ova današnja :))))))))))))))))))))))))
Nije bog, nego ih je narod malo uplasio. Sve se po hitnom postupku radi, da ne bi bilo belaja. ;)
Odlična stvar, ovo je svim građanima zaista trebalo, a idemo i ka Evropskom putu, bravo!
Ah kakav divan dan! Donose se zakoni, država funkcioniše...
OOO malo smo se modernizovali.
Jesu danas radni, sve bolje od boljeg :))) Odlicno :)
Šta je ovo otčepilo' hajd super, konačno!!