Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad mi nije jasno kako općina 60 mil a Grad Sarajevo 23 mil.Ilidža Las Vegas.
Ovaj samo usvaja budzet, kaze kapitalni projekat skola na Stupu iduce godine.. Zar ono ne bijase skola trebala biti napravljena u ovom mandatu Nermine? Samo se fotka i usminkava price
Griješiš. Mnogo je truda potrošeno da bi se doslo u poziciju u kojoj je projekat. Ko je samo paradajz u zivotu posadio zna kako je nesto napraviti, a ne objekat od 20 mil. KM.
only4fun, pa što nije onda rekao da će raditi na pretpostavci za izgradnju, a ne da će je izgraditi, dovodi građane u zabludu
Svaka cast, veci budžet na Ilidji nego u RS-u
Ja se stvarno i iskreno nadam da ce neko naci rijesenje za onaj saobracajni cvor i svaka cast onome ko ga rijesi i raspetlja….
Nema rjesenja, svaka porodica ima po minimalno dva auta a svi dosli u Sarajevo, bice samo gori kolaps