Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti boze na svemu, jos samo da se zakon usvoji!!! nek sam i ovo dozivio da se uhljebima gace tresu mali korak za parlament, a veliki za narod BiH
Pristaje ti "seljober"
istina boli lezilebovicko... aj priznaj kolko si stavila u kovertu kad si dobila posao :D btw... hvala na komplimentu, jedan od rijetkih danas :* srce si ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Usvojit ce se Zakon, narod ce prihvatiti. Nemamo mi cvrsto i stabilno misljenje. Samo neka jedna grupa prihvati ovaj zakon, ostali ce se povesti za njima. Tako je u svim situacijama. Labilnost nam je "jaca" strana.
Ovaj DF koda je izabran samo da uzima platu i napusta sjednice.
Otkud sada zastita vitalnog nacionalnog interesa?! Kako je ta tema uskocila na ovoj diskusiji? A ovaj trend napustanja sjednica im je odlican. Kakvo diskutovanje i repliciranje, napusti brate radno mjesto i uzmi dnevnicu, pa ja. Mamicu im lezihl***vicku...
jebale vas stranke više, jeste glupi i treba da vam je još gore a sad komentar za one normalne: bilo koja vlada da je bila, ama baš ništa korisno nije donijla Bosni i narodu u njoj, sve je išlo protiv običnog čovjeka, a pojedinci se bogate nesmanjenom žestinom, kakvo usaglašavanje sa EU, počnite prvo primanja usaglašavati pa onda sve ostalo, ovako kao Vi može svaka budala "vladat" i otimat od naroda sve - od zraka do bubrega i dodvoravati se okupatorima izvana koji su nam uz vašu pomoć sve ovo i zakuhali.
Šćepo KOS-ovac,Nermin namazanko koji je učestvovao kreiranju ovog zakona i demagog Željko...
Treba zvat Merlina da napuni ispred parlamenta
Sram da Vas bude. Pa i za Vas je narod glasao. Najlakše je napustiti sjednicu bagro pokvarena. Što niste pripremili amandmane na zakon? Huškate sve okolo da zakon ne valja, a bježite sa sjednice. Gamad jedna. Je li zato primate ogromne plate?
Zasto je SDP napustio sjednicu kad je on kreirao ovaj zakon? Politika, ahh politika :/
ovaj df sve bili bi u vlasti a i bili bi i opzicija....DF nikad vise nemate muda,fol provodili bi reforme a kad vide sta to sve nosi onda bjeze podvijena repa.Ovi zakoni su neophodni da se vidi ko radi a ko dolazi na posao da ga prodje dan da primi platu,poslanici glasajte za zakon treba ovo
Mislim da vecina ovih koji komentarisu ovdje nemaju pojma sta nam donosi ovaj zakon ukoliko se usvoji.Tek kada se negativnosti ovog zakona budu odrazile na njih,njihove roditelje i bliznje onda ce kukati a tada ce biti kasno.Da li ste svjesni da ce vam poslodavci koje postavljaju politicke stranke imati pravo otpustiti kad god hoce politicki nepodobne ili neutralne a postavljati politicki podobne a ne sposobne ljude.
Eh to jeste u javnom sektoru. Mi u realnom ionako imamo gore od ovoga zakona!
Kako je ovo lijepo sve povezano.....uništili obrazovanje u zemlji, 90% ovaca izlazi sa diplomama, dobili zaglupljen narod (ovaj malo stariji su svakako zaglupili od 1992 g.).....e sad hajde da se igramo sa ovcama. Pa ovce jedne, telad jedna....jel mislite da je ovakav nakaradan zakon napravljen samo za "uhljebljene"....eeeee moje ovce i teladi.....tek sad ima krv da se piša kod privatnika, odlično su zaštitili robovlasnike. Sve ono što je bilo mimo zakona a što su radili ljudima je sad legalizovano, sad će zakonski da ti uzima dušu. Što je najtužnije, narod koliko je zaglupljen (čast izuzetcima) i zatrovan raduje se nečemu što u maloj mjeri razumije ili čak nikako....kad shvati bit će kasno......ne za nas nego za našu djecu na žalost. Neće se ovo odraziti na "uhljebljene" ni približno onoliko koliko na jadne ljude koje dere privatnik.
Niko nema pravo da gradjane drzi u getu zbog vlastitih interesa. Mozete vi pricat sta hocete istina je samo jedna BiH je bankrotirala. Bez sledeceg kredita nema ni plata...nema para za pokretanje firmi...znaci, prilagoditi zakone tako da stranic mogu otvoriti firme i zaposliti omladinu...za to perioda od poreza....poraditi na domacoj ekonomiji. Reforme ne smijete zaustavljati a vi podmecite noge jedni drugima do mile volje al ne preko ledza gradjana.
ma ja, izasle lopinje na protest, koji su preko stele dosli do psla! Sada kada reforme trebaju i zakon o radu, naravno to ovim demonstrantima ne ide na ruku! Rade posao koji nikad ucili nisu, omladina se ne moze zaposliti, jer tamo neki starudija ima štelu itd.... E ne moze više!
MASKE PADAJU , FUJ BJEŽE KADA JE GUSTO A PLACA 3.600KM U STARTU BAGRA
U ringu su ostali budžetlije i sda, hdz ili ovce i čobani. Ovce: mi svo vaši vjerni glasači, šta nam radite kme,kme Čobani: za glasove ste bili plaćeni visokim platama, naš gazda je MMF.
Svaki zakon je donesen s vana ,,nasi politicari potrcke kao i njihovi drotovi prodani skart jebiga moraju ispuniti sta im BOSSOVI s vana narede,,nema promjene dok ne cujes pjesmu......Ljubi brata svog,,Srbina,Hrvata,Muslimana,Roma,Jevreja itd....RAT POLITICI