Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo kad bi milion-dva, koje svake sedmice bacamo za bingo, kladionice i slicne gluposti preusmjerili za kapitalne projekte koji su nam svima od neprocjenjive vaznosti, gdje bi nam bio kraj... osim toga, volio bih da u ovoj strategiji vidim autoput bihac-gorazde, sa vezom na srbiju i hrvatsku...mislim da bi takav jedan put, kao najkraca veza zapadne europe sa istokom, bio pun pogodak...a i jedamput da mi preuzmemo inicijativu, a ne da se stalno uklapamo u tudje projekte i tudje interese...
pa ebem vam mater, sta kukate? ko je dosad gradio autoput prema zenici? taj ce isti nastaviti graditi i dalje. mars u kucu, samo kukate,, ko babe. dignite guzicu pizzda vam materina.
jedino sta ce se u ovoj jadnoj drzavi napravit su reisovi dvori a ovi sto fol autoput prave... kakvi oni i autoput.. ali glasali smo, sada uzivajmo. FUJ
@ CIPELA Pa nije GLUPOST za onog kome ti koji \"nesto rade\" mogu prodavat\' maglu i ovakvu suplju. Kakvi crni putevi, federalne institucije dobivaju naredbeod te iste Vlade da drasticno redukuju koristenje telefona, struje, i svega ostalog, budzetski korisnici nisu primili placu skoro 2 mjeseca, a oni ce praviti studiju puteva i novu zgradu! To rade samo da podignu moral gradjanima u Federaciji. Situacija u Federaciji je katastrofalna. Nije izlaz tako sto ce se preslikavati Dodikova taktika zamagljivanja ociju da bi se narodu dizao moral. Pogotovo je to bezveze uzme li se u obzir da Federacija nema iste politicke ciljeve kakve ima RS i narod u njoj. Mene ne raduje neka impozantna gradjevina FEDERALNIH institucija kao sto raduje nekog Srbina ista takva gradjevina za institucije RS-a. Srbima u RS-u je super da Dodik ima privatne helikoptere i avione, meni nije da to isto ima Brankovic. Znam u kakvoj zemlji zivim. Od auto-puteva nema nista. Jednostavno, nema para.
@Edin 24,5 Bas nije glupost, ljudi nesto rade, pa makar to bilo i kopiranje drugih...
Zar nije prekrasno to sto FBiH ima svoje planove razvoja a RS svoje? Kako smo samo bogata i oplemenjena \"država\"...
Od kojih ce para FEDERACIJA ovo da finansira ?? Sve vise postaju smijesni u svojim djetinjastim pokusajima da kopiraju ove iz RS-a. Neki dan kao fol nova zgrada federalnih organa, a sad autoputevi. A budzet skrsen, plate iz federalnog budzeta kasne i po mjesec, upitno je hoce li biti isplacene uskoro, itd. Jednom rijecju GLUPOST.
hajde više da i mi se prvozamo tim avutoputovima