Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo Pandurevic u komisiji? jedino nju prepoznajem, al ne sumnjam da je i drugima ova komisija druga, treca, peta pozicija. pa je*o majku, koliko pozicija jedna osoba moze zauzeti, koliko jedan obraz moze podnjeti?
Dokaz izdaje i prodaje lezi NAJVISE U TOME I SVIMA PRED OCIMA, a to je TISINA CRNE GORE, dok se apsurd o dokazanom vlasnistvu raspravlja u BiH. zar je potrebno apsolutno ista vise??? SUTORINA JE BIH!
Crna gora odradila je hijerarhijska javljanja, mup, ministarstvo, ministar, premijer, predsjednik i usutila se. Cak i unutar tih izjava ujela se za jezik vise puta, pominju AVNOJ koji im ne ide u prilog. Sutnja cg je cisti dokaz, da nemaju sta reci jer znaju da nije njihovo. Jedina kontra spin"argumentacij" dolazila je iz BiH. Fuj Fuj... Nadjite slovenca da kaze da Piranski z.nije Slovenski, nadjite hrvata da kaze da Prevlaka nije Hrvatska, nadjite CRNOGORCA da kaze da Sutorina nije crnogorska... NEMA. Samo u BiH mozes pocati po drzavi traziti autonomiju i biti BABO i vratiti se u nju, samo u BiH mozes pljuvati po drzavi a da ti niko nista ne moze, samo u BiH mozes raditi protiv nje, i na tome se jos bogatiti... koja smo mi stoka...
Hoces tako i 2018 iz Minhena isto da kazes za tzv.rs??? Npr. Ili nekad neke godine???
Momčilo Novaković najveći patriota BiH! :)
Koliko neznalica daje sebi pravo da decidno tvrde da Sutorina pripada Bosni... Da objasnim... Prvo, vec u Kotorskom arhivu se moze pronaci da Sutorina pripada Opstini Kotor, i to 30-ih godina proslog vijeka... drugo, Crna Gora posjeduje Sutorinu preko 70 godina. Ko je iole pravnik zna da se posjed vremenom izjednaci sa vlasnistvom... Trece, Bosna je za Sutorinu dobila planinske masive oko Sutheske, Loviste...
Koliko god da smo u pravu teritorije se dobivaju samo ratom a BiH nije sposobna ni za sto,....
Pelješki most je naš...
sta bi mi bez naseg inteligentnog dzaferovica... bili bi sretni rahatni
Šta se dešava sa ovim iz SDA?Do neki dan kleli se u "našu " Sutorinu...
U ove glupe priče oko Sutorine nikad nije ni trebalo ulaziti, bar ne u XI vijeku. Šaka glupana porijeklom iz Sandžaka (slučaj Kurtćehajić i ostali) se nadigla da "ganja pravdu" u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu.
Pametnom dosta,no znajući kakvih budala.........
Ja da sam u komisiji i ovaku sramnu odluku donio ja bi sebi ruku odsjeko...!!
Eto vidite sad koliko je SDA "patriotska" ;-) Odustali su tako lahko od Sutorine, nisu čak ni arbitražu tražili. Samo glasajte za njih stoko prokleta.
SDA je zlo, i to seosko zlo, ali ova priča oko Sutorine je od početka mlaćenje prazne slame.
Pa niste valjda mislili da smo mi nezavisna država u šta nas uvjeravaju već 20 godina.Pa veću samostalnost RBiH je imala od 45 do 92 nega sad.Ovo je samo posljedica jedne loše minderaške politike koja će završit gragjanskim i klasnim ratom.
Ne vjerujem u građanski posto i oni krezoljubi znaju da su da ih njihovi kradu...vise ce da bude ovaj socijalni rat gdje ce morati biti građani VS sadasnji rezim..!!
nije njihovo da tumače čija je Sutorina, njihovo je da ne odustaju!
Prava odluka. MI patrioti RBIH trenutno nismo u stanje za takvu avanturu. Iz politicki razloga bolje je ne traziti belaja, posto bih ovaj zahtjev oslabio suverenitet i teritorialni integritet RBIH. Naravno bilo bi drugacije da smo mi 1995 do kraja obavili nasu oluju a tako nije slucaj.
vratiti i sutorinu i sandžak,dubrovnik,dalmaciju
nit je ustavna nit je pravna .... postoje obrazovani ljudi u bih koji hoće, mogu i znaju voditi postupak pred medjunarodnom arbitražom....................... pa pustite ih neka rade, bih nema šta izgubiti može i hoće samo dobiti..................