Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulazak u NATO bi nam donio više nego ulazak u EU.
odcjepis se od srba i ulazis u nato...u suprotnom bosnajci nikad nece uci u nato....
...najiskrenije želje da ti na grobu iznad glave i nogu kad dođe za to vrijeme, stoji nato--otan, i tebi i svim ljubiteljima ove banditske, zločinačke, organizacije američkih gringosa i njihovih bijednih evropskih slugu koji na savjesti već imaju mnogo pobijenih po svijetu, mnogo razorenih života, gradova i sela...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
"...moguće je svu vojnu državnu imovinu knjižiti na njenog STVARNOG vlasnika - državu Bosnu i Hercegovinu..." Dobra formulacija.
Ko sta pita S(da) ud BiH?
Glupo politikanstvo. Drzavna je vojska i normalno je da je i imovina te vojske drzavna. BiH pod hitno u NATO! U namjensku ulagati i polako je prebaciva na NATO standard a ovo oko dilanja municije na BI nastaviti sa amerima.
Ulaskom u NATO, nestao bi svaki vid iredentizma pa tako i politikanstva koje ga prati. Ovo je za sve normalne gradjane pitanje svih pitanja.
Jel Ustavni sud odlučio o onim zateznim kamatama za radnike što je ova Bradara sa svojom pajdasima smanjila za 60 puta?
FeRendum. Aaahhaaahahahahahahah
Ovi negiraju Ustavni sud, a stalno mu podnose zalbe
Jedino RUGIP može izvršiti uknjižbu,a oni to neće bez zakona.US samo prdi bez veze.
Dali je kacavenda jutros guzio
Vaspitna samarcina za duduka
Ne znam zasto samo kod nas vijest koja je sasvim normalna i razumna dobija neki poseban prostor? Ne postoji drzava u svijetu cija se vojna imovina upisuje na nekog drugog osim na drzavu u kojoj se nalazi, bez obzira na admisnitrativnu organizaciju zemlje.
@Supersonic jest, al u tim državama nemaš nenormalnih đikana.
Ja ne mogu da shvatim da ove genocidne vlasti i nakon 2 1/2 decenije ne kontaju da imaju sefa iznad sebe a to je DRZAVA BIH koja odlucuhe o svemu
E haj sad...
pa ovo su normalne stvari, sve apelacije manjeg genocidnog entiteta su pale u vodu zato sto su protivustavne. oni imaju svoju viziju svije koja se ne podudara sa onim sto pise ustav, zakoni i sto su se obavezali. zbog toga vrse razne blokade a nemaju nigdje nijedan dokaz da nesta nije ok, nego samo suplju pricu svi su protiv Srba.
Ne mora RS knjizit imovinu ekonomski su mrtvi odavno, gore im je kad im arapi pocnu kupovat imovinu, posto su im turci trni u oko oni su mala maca.
cim se implementira presuda za Mostar i ova ce 😀
@viljamovkax2 aha,a odma nekon toga će cigani i židovi dobit po jednu predsjedničku fotelju
Ustav i pravna država ne mogu u istu rečenicu sa BiH