Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce neko iz Sda postati hrvat, to je najmanji problem, svejedno je njima samo neka kapa od tendera
@akuzativ crkni!
Bakire je li i ovo udar na Bošnjake
Koja neozbiljnost, prvo se bore (SDA i HDZ) da formiraju Vlade uz pomoč DF i SBB a sada se trkaju ko će kome gdje srušiti Vladu. E SVAŠTA. I Tako godinama formiraju vlast pokradu pare posvađaju se i onda ponovo zahvaljujuči naivnima pobjede formiraju vlast - svađaju se - razilaze se i tako u krug.
Aaa tuzlaka jesu neiskusni. Pa to se začas promijeni. Hamdija stari hrvat
Ko je ova crnka, oprostio bi joj i da je SDA
Godina 2531, u BiH se idalje sve ravna po popisu iz 1991.
Boli ih kur*c, kad je ko u ovoj drzao postuvao odluke suda
Cirkus
pa ni pola kantona u hercegovini nema ministara bosnjaka
jesu brzi iz ustavnog suda ... mogli su sacekati jos koji mjesec, pa da im se mandat zavrsi
Ne mogu se dogovoriti ko će biti Hrvat. Guraju Osmana, ali on se nećka jer je već bio Rom i Srbin. Hoće žena da ga ostavi...
Kad se oformi treci entitet sve ce biti mnogo lakse. Tri nacionalne stranke i tri teritorijalne jedinice pa neka svako bira svoga podobnog a ne sposobnog ili kako mu je k. ceif a kome je do bratstva i jedinstva ima Brcko distriht.
@trecinacin A da BOSANCI I HERCEGOVCI UZMU STVAR U SVOJE RUKE? Pa nasilno STVORIMO BRATSTVO I JEDINSTVO? jesi li razmišljao o tom scenariu? ili ti se moj prijedlog ne sviđa zato što se ne izjašnjavam kao bošnjak, hrvat ili srbin (namjerno napisano malim slovima). prodajete nacionalističke fore više od 30 godina ovom napaćenom narodu i tvrdite da nam je ljepše sada živjeti nego prije ovoga prokletoga rata. hahaha sjemem vam se zatrlo UBLEHAČKO da Bog da AMIN
Ma nama kad već imamo tri naroda, trebaju tri entiteta. I svaki postavlja u svom entitetu koga hoće.
nemoguce...pa ljudi moji u tuzli zivi veliki broj hrvata...pa zar je i to sad problem...
To je jako dobra vijest. Treba im dat mjesta na pozicijama proporcionalno broju hrvata u BIH. To treba bit strategija stranke za koju bi nogo glasat na izborima.
Goooozio bi ovu ministarku. A i ona bi korisnija bila.
U ovoj nakaradi od nazovi drzave je i Ustav neustavan.