Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cirkus colorado..banana republika...to je nivo inteligencije nase izvrsne vlasti...
Ovaj, Ustavni Sud, nikako da shvati da se ovim BARABAMA jako ŽURI!
Ovi kao fol na vlasti, tri godine neznaju kako da se ustoliće na vlasti. Pa, kako da im to Ustvni Sud to dozvoli? ŠEGA! Najozbiljnija solucija su vanredni izbori ove godine. Sa ovima nismo ni na branje kukuruza.
Kol'ko su samo zadojeni crveni kmeri! Iz komentara se vidi nepoštovanje Ustavnog suda FBiH! Sud se mora poštovati, kmerčići! Svi moramo poštovati sud, bilo kakvu odluku da donese! Ne može sad valjati, sad ne valjati! Uvijek!
hahhaa...komunjare, shoshoni i dva HDZ-a NEUSTAVNI!!!! nije djaba narod glasao za SDA...ima i gore itekako
Sace nove koalicije ko da gledam i nove vecine :-)...jer hudom sratku ni ovo ne ide po njegovom
koliko vam je Lijanovic dao kobasica ili ti poticaja za ovaj tekst...nesto set previse 'zeleni' u posljednje vrijeme
E jest mi zao Hdz-ovih uja i SDP-srbcadi sto im se toliko zuri(zbog dobrobiti drzave naravno,veliki su patriote i HDZ-ovci a SDP-ovci jos veci),pa Ustavni sud ,izgleda jedina normalna nekomunisticka institucija im pokaza srednji prst.
ovaj kli-x-toris od portala stvarno se srozo do dna, ovaj naslov clanka govori kako se navijacki i placenicki plasiraju vjesti...dali bi to uradili da je obrnuta odluka bila
odes na sda.ba, i odmah te preusmjeri na klix.ba nejverovatno :O
Naslov je malo reći ODRON. Ovo može sastaviti: a) rob SDA b) tinejdžer koji je u pogrešnom filmu Na Klixu, kako znamo, ne rade tinejdžeri...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I znaci Lijanovic i dalje ostaje u fotelji? Hmmm, hajde jos malo i ceka ga celija u Zenici
Majke mi ovo više nije normalno,tačno kad počnem čitati ovakve nebuloze od strane mesara nije mi dobro.. Čuj mesar u politici haha drž' se mesare govedo. Plus,nesposoban sastaviti 2 proste rečenice. ( oni koji su ga slušali na tv,znaju o čemu govorim )
Upssss... Sad će dušebrižnici da urlaju kako su golovi postignuti iz ofsajda... Ovaj, počeli su već... ;)
Ko kaze da nema drzave, vidi kako radi protiv bandita iz koalicije SDP SBB HDZ.
Ako za navedene koristiš riječ banditi koju onda riječ upotrijebiti za SDA, Lijanoviće i Budimira?
Ovo je smjesno... Je li otimanje poticaja REGULARNO??? Jerko spremi se... VELIKI BRAT TE GLEDA!!!
Bitno je da sam vidio u ovome ime Jerko Ivankovic Lijanovic i sve mi je jasno na sta lice ti sporovi i lobiji oko sporova ;)
Lijane, trazi ti misljenje advokata zbog optuzbi protiv tebe. I onako je tvoja svijeca na ministarskoj poziciji skoro odgorila ;)