Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljani najstarij grb Bosne i Herzegovine je prouustavni jervBosanski katolici i pravoslavci smatraju da je ratna zastava a agresorske grbove Po cijelom Bosni i Herzegovini se koriste i nikom ništa ? Ma daj sikter !
ovo pinovat treba izlozeno na sve strane raznih oblika a ljiljani smetaju
Genocidni teroristička tvorevina je tumor ove državne organizacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kriminalci napravili sebi zakon
Kakav je ovo sud?! "... njene teritorijalne cjelovitosti ili nezavisnosti!!!" Ovom sudu je ovo ustavno?! Hoćemo NEZAVISNOST
Treba samo pročitati hašku presudu, nećemo se valjda o tome raspravljati. Ne vjerujem da su se nacisti slagali sa presudama ninberškog suda tako da nije bitno ni sta misle počinioci genocida.
boze dragi nije dosta.sad nam pokaloticene ustase muslimani otese i ljiljane kotoromanjica.necudim se cistim ustasama katolicima,za teslu jadransko itd.ali pobogu sta je sa vama bosancima .znate li skim surujete i sta ocete..evo ja neznam dal sam janjicarev,ili sultanov potomak.ali,znam da mi je katolik sotona,a ti dojce mark,dolar u prevodu bosnjak,znas li ko si i sta oces.dace ti brat samo nebudi naivan ko 92 ge.
Manji entitet je Genocidna tvorevina bila i bit ce sve dok se ne ukine.
manji entitet i disident si ti u yugi,samo polako.I tito bi se krstio da je znao da cete ratovati rame uz rame sa provjerenim fasistima.
Zna se kakva je tvorevina, to znaju i tuljani na plaži kod San Franciska
nemo tako zemo.ja sam kraisnik 7 generacija srbin iz kraine.pa mi reci ko je tvorevina.a,ima alaha
Ko kaze da je jedan od entiteta drzava i/ili dovodi u pitanje postojanje drzave Bosne i Hercegovine, kazniti ga/je kastriranjem ili odsijecanjem jedne dojke!
KAD OVSKAV USTAVNI SUD (BEZ SRBA) OVAKO PRESUĐUJE, ŠTA ĆE TEK PRESUĐIVATI KAD U TAJ U.S. UĐE VUKOJA I 2 DODIKOVCA. E TADA ĆE BITI KRIMINOGENO REĆI DA JE UOPĆE BILO GENOCIDA.
Rs je entitet koji je nastao na zlocinima i genocidu i kao takav ne smije postojati
Osuđeni za Genocid a nedaju reci da su genocidni narod a neće da se odreknu Mladića i Karadzića osuđeni za Genocid . Kad se javno odreknu Mladića , Karađzića ili Plavšićke tad ce biti narod koji ide ka Eu.
Čime se bavimo glupostima..
Zar imaju i himnu?
Znaci, smijemo reci da je RS genocidna tvorevina a Srbi genocisasi 🤣🤣
Lijepo kaze 'znajuci da to nije istina'. Znaci moze smetati samo onima koji planiraju govoriti neistinu.
Izdajnici trojanski !
Što bi rekao Johnny Štulić: "Čitam nedjeljni komentar koji jasno kaže, tko ne misli ovako taj kleveće i laže. Ljudi bez kalibra i bez ideje ufuravaju nam istine crno bijele. Opreznost iznad svega, budi pametan stari. A što ti tu možeš, ne budi lud? Oni budu tebe rista ravno na sud!