Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anketa ce ih doći glave! Sad ide referendum za ukidanje RS i za vraćanje ustava Republike Bosne i Hercegovine, jeste li za?
DA!
NE!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ustavni sud izrekao mjeru zabrane o odrzavanju referenduma - referendum odrzan bez ikakvih problema. Ustavni sud ponistio rezultate - ko ga briga? Jel vam se Dodo odazvao na poziv - nije. Znaci dok god ne bude konkretnih konsekvesi ovog cirkusa - vas ce Dodo vrtiti oko malog prsta. Sto ga do sada niste uhapsili? Jedna akcija "Referendum".
A zaśto neśta poniśtiti koje nije vaźeći.nekontam stare mi vaśe.
Ajde ? Puca nam penis kakve odluke donosi ta Bookirova smijurija .
Komedija od suda. Gdje su oni škole završavali kad misle da mogu poništiti koliko je 2+2. Mogu poništiti samo primjenu rezultata, ne i rezultat.
Haha, lijepi strah! Pa prije ga je poništio Mile Duduk jer ga nije objavio u formi izvještaja u Službenim novinama RS-a! Ovako se te tretira kao da referenduma nije ni bilo. :))) Ovim činom on umanjuje svoju krivicu zbog kršenja Ustava BiH. http://www.vecernji.ba/dodik-ponistio-rezultate-referenduma-o-danu-rs-1132562
Biće veselo. Bošnjacima se definitivno žuri da ova sprdačina od države prestane da postoji u svom obliku.
Slazem se, pa i nestat ce ova sprdačina od države sa dva entiteta! Možeš ti laprdadi samo Dodi svome...
@Dota Ili ukidajte i protjerujte ili da se razilazimo. Ovo je već smorilo. Do vas je, ovaj put.
I sta sada??????
Bošnjaci zašto ste zadojeni mržnjom?
Ovo kao da je Dodik narucio.
Jedino kod konjusarskih vazda okupatorsko-podanickih gnjda vrijedi da djed vodi porijeklo od svog unuka,.. i da je narod radi drzave i ustava a ne ustav i drzava radi naroda.
piša Bake po pc
ustavni šta? hahahahaha pa kakva ce to fešta biti za pamćenje, trobojke ce se vijoriti...
Genocidni Đikanistan
Kreditno zaduženje RS-a rebalansirano. Iduće godine treba vratiti 1,06 milijardi KM. "Ovo predstavlja najveći dug Republike Srpske od njenog osnivanja. Kreditna potraživanja za iduću godinu iznose 1,06 milijardi KM, a očekuje se da će dog preći rekordnih 74% BDP-a tog entiteta. Za novu tranšu MMF-a, komisija tog fonda će tražiti privatizaciju elektroenergetskog sektora u tom entitetu kao i prodaju vlasničkog udjela u Elektroprijenosu BiH."
USTAVNI SUD PIŠA PO ĐIKANIMA!!
TJEŠI SE,SAMO SE TJEŠI!
Sud piša, Bakir dosere.
Eto super, zaradili su svoju platu ovom "presudom". A to što će Dodik tom njihovom "presudom" obrisati guzicu, to je drugi par opanaka. :) Sprema se dosad najveća i najsvečanija proslava 9.januara, dana Republike Srpske.