Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel opet po ušima😰😰😰
Još jedna šamarčina SDA-u
@xsarajevox trebaju štititi Ustav bez obzira sta je u pitanju jer im je to posao,a ustav je prekrsen.Ako nista trebali su reci ko je nadlezan a ne ovako drugim rijecima ko ce se sa tim za.ebavati
@xsarajevox trebaju štititi Ustav bez obzira sta je u pitanju jer im je to posao,a ustav je prekrsen.Ako nista trebali su reci ko je nadlezan a ne ovako drugim rijecima ko ce se sa tim za.ebavati
Taj Ustavni sud BiH je i u pravu, jer ako citate izborni zakon, CIK sama ima pravo da odredjuje na koji nacin se popunjava Dom naroda FBiH. I SDA i HDZ su digli prasine za politicke bodove.
https://imgur.com/a/tR2n7hl ....tri federalne jedinice niko nedobije sve a kompromis
Vi ste samo nadležni da razvaljujete BiH, mamu vam korumpiranu.
Kao u fudbalu, Baketov dupli pas Miloradu da bi se "igra" razvukla i kupilo vrijeme uz vrlo jaku odbranu ( stecenih pozicija na politickoj tabeli, gdje dominiraju cuvena trojka) i kao i svake 4 godine rezultat bude nerijesen. Sto bi rekli, niko nikom. A ta vrsta Baketovog diletantizma je ono po cemu ce biti zapamcen zajedno sa svojim SDA slijedbenicima koji mu daju povjerenje ne zbog njega, nego zbog svojih pozicija, jer sa Baketom SDA-ovci znaju da "svaka igra svaka dobiva"
SDA da prihvati da popuši
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Tako se to radi, mirno polako ali sve strateški i sa vizijom
😢😢😢🐌🐌🐌🐌🐌🐌💊💊💊👳👳👳🐐🐐🐐🐐🐐☝☝☝☝💉💉💉🔪🔪🔪🔫🔫🔫💣💣💣💥💥💥💥🔥🔥🔥🔥✂✂✂✂✂🎼🎶🎶🎷🎺🎶🏰⛪⚽⚽⚽🎾🎾🎾🏆🏆🏆💲💲💲💲💲💰💰💰💰
Fuj, gadite mi se svi.
Pitas ustavni sud da li prekršen ustav oni kažu nismo nadlezni pa za koji k.postojite sve vam j.
Ovo je znak da će doći do raspada BiH.
Kada NIKO u ovoj DRŽAVI ne donosi ODLUKE, onda sve postaje NENADLEŽNO !!!
Pa neka su. Kako vele u kafanska i uzp-ovcima će biti isto tako pa šta se sad narod ovdje buni?