Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinaru i uredniče ovog portala!osnova novinarstva je nepristranost...zašto ložite bijedu svojim subjektivnim i jeftinim komentarima ,a?naloženo vam ili niste ni išli u školu?...KOLIKO GOD SMRTNA KAZNA BILA RETROGRADNA.....NIJE BA VAŠE DA OCJENJUJETE I DAJETE SVOJ KOMENTAR(možda ćete velika slova bolje prepoznatI)ETO, TO JE SRAMNO......
@SagrdanLjepotanvic Možda bi trebali na Informer, Kurir, Telegraf na kurs novinarstva? Aj m'Š!
dodikistan želi da se izglasa smrtna kazna kako bi Bosna i Hercegovina imala problem sa međunarodnom zajednicom, jer Ovim odredbama direktno se nanosi šteta imidžu države BiH s obzirom na to da je RS samo jedan od entiteta u sastavu BiH.
Počnite jutro sa nečim ljepšim