Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Staničić i ostali iz Zagreba. Ukinula se Herceg Bosna uz vasu pomoc, a bila je jedini garant opstaka hrvatskog naroda u Bih. Neka vam je na cast.
brinite se vi za svoju zemlju a ostale pustite na miru..cuj nisu zadovoljni..nek se svako brine oko svog praga..mogli bi oni vratiti svoje sto su potjerali pa onda izigravati nesto i biti primjer svojim susjedima..
..pika se pika..., to je zbog zaštitnih mjera koja BiH poduzima da zastiti proizvodnju u okviru CEFTA. S druge strane cinjenica je da puno ulaze u Hrvate u BiH, a tako i u BiH...tu im svaka cast! Vise ulazu u razvojne projekte nego Federacija BiH!?
cuj ovog nismo zadovoljni, pa ko tebe iz starne drzave pita jesili zadovoljan necim u tudjoj drzavi??? Lijepo od njega sto je iskazo svoje misljenje (koje uopste nije bitno ovdje ali hajde) ali cuj nismo zadovoljni......hahahahaha