Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali je zato Grad Tuzla prodala profitabilni GIPS firmi Junuzovic Kopex, koji srednjoskolcima mjesecnu kartu naplacuje 77KM na relaciji Mramor-Tuzla (udaljenost 14 kilometara). Znaci, za skolsku god djeci uzmu blizu 700KM. Poredjenja radi, povratna karta Tuzla - Baska Voda u sezoni je 65KM, (druga firma, naravno). 14 hebenih kilometara...a ovamo dugovi do grla. I hoce da mladi ostanu ovdje a dijete me pita zasto je mjesecna skuplja od aviokarte.
Odlična prilika za nove privatnike da uskoče sa povoljnijim servisom i pometu konkurenciju
@ArthurDent kakve veze Grad Tuzla ima sa GIPSom, nikad nije bio u vlasništvu Grada.
Sistem koji je smišljen od strane kriminalaca na vlasti da se pojedinci obogate, a da sve propadne! Ovo nije ni nalik kapitalizmu i demokratiji!
Najbolje vam je da iznajmite Sebiju da vam ona to sranje i lopovluk pospremi.Ima da budete ko tamburice.Kradu,pljackaju,rade privatno doktori u radno vrijeme.Toga nema vise u Sarajevu.Sve pozlatili.Sebija nasa sultanija.
Pa gdje su pare?Zar nije UKC Tuzla šatro uspjesna zdravstvena ustanova.Kad malo zagrebeš ispliva sva prljavština!!!
Neka rentaju Sebiju godinu dana i mozda smanje dugovanja ... Heheh.... Mora neko od njih a ko je zmija gora od osoblja da zavede red i da se to sve poslozi ... isti su tu problemi kao i na UKC ...
Pustite Sebiju jedno 3 godine pa cete vidjeti koliko uhljupa proizvodi gubitke. Zao mi je samo ovog lijecnickog kadra koji posteno radi i koji ce biti prvi koji ce ispastati zbog poltonskih direktora... Najvise mi je zao pacijenata koji sve placaju a nista ne dobivaju...
Kriminal continues :)) e moj bosnjo sve si satro zarad politike. I onda slavis dan nezavisnosti. Lazi lazi sebi, jer pad ce biti bolan.
Bozivam dotičnog da privede sebi još jednu hanumu pa da joj da i UKC Tuzla da ga iščupa iz dugova
sve bivse i sadasnje direktore u zatvor ,a sa njihovom porodicnom imovinom nadoknaditi dugove.
zato što Sebija štedi na KCUS-u pa teški slučajevi traže nadu u Tuzli koja je solidarnija i riješi to
nisi ti ni naslov pročitao kamo li članak
Ma najbolje sve pozatvarati... Vratiti se na prvobitnu zajednicu, dobne razmjene, šamani idu po kućama, itd...
Zato je KCUS br. 1. U svemu. Evo i sad, jedini u rekordnom roku dali izolatorij.