Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehehehhe
@dojka Sta je smijesno ?
Nas svake godine poplave iznenade, malo kisa pocne padat ili snijeg da se topi odmah evakuacija
Tako mama od VolvoXC90 mene uvijek iznenadi. Nema rupe na njoj koju nisam vise puta dihtovao, i opet svaki put nova pukotina. Suplja k'o goblen u p.m.
@VoIvoXC90: Jbem i tebi i drugoj raji mame. Izvoli, pederu, javi se: [email protected]
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
sad ce na ilidzi opet kukat.. odkud voda u vodozastitnoj zoni..
U slucaju poplava, gospoda u Bos. Samcu i Doboju mogu slobodno zaboraviti pomoc iz Zenice, Zavidovica, Srebrenika, Kaknja, Teslica i Sarajeva. Dobro se sjecamo kako su nam Dobojlije vratile nakon poplava: "Zabranjen otvoreni iftar za SVE Dobojlije". Sretno vam.
@VoIvoXC90: Pa naleti do mene, da ti pokazem kako visim 24h na Klixu, pleme ti jbem seljacko, djikansko.
@VoIvoXC90: Profil SinBosne? Jbem i tebi i njemu mamu bolesnu. Ha ja. Onako, djuture. Toliko si ogranicen u mozgu da ne mozes primijetiti razliku u vokabularu. Debiloidu. Meni kazes da sam 24h na Klixu a ti si od pocetka februara postao preko hiljadu komentara, naspram moje dvije hiljade za pola godine. Jbem ti mamu u pizdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Camci postase popularno prevozno sredstvo...
Građani mirno spavajte , poplava neće biti !!!