Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka na aparatima
To će biti zanimljivo, biće slično kao onaj troškovnik politicara kad su pepeljare koštale preko 100KM
I hemijske po 230 KM
Narod i pravda, najgora stranka koja postoji, ne mogu da vjerujem da nakon toliko vremena koje je proslo od eyof-a, i dalje se vracaju na isti dogadaj kako bi ustanovili nesto sto je vec zakljucena prica, umjesto da gledaju na buducnost u nasoj zemlji. Svaka cast.
U svakoj normalnoj državi se postavlja pitanje utroska sredstava osim naravno u koaliciji SDA HDZ SNSD valjda se podrazumijeva da oni uzmu koliko hoće gdje hoće i pri tome ne polažu račune... Naravno to nisu naše pare to je njihovo i šta nas briga kako su oni potrošili pare...
Vukadine sine,istrazuj Covica i Dodika,oni hapaju na sve moguce nacine i po zakonu i mimo zakona
@DunjaluckiGazija23 rijesi prvo u svojoh avliji
Ih sta je tu bilo talova ni Serlock Holmes ne bi našao tragove 😂😂😂😂