Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO STVARNO MINISTAR ŽELI POMOĆI EVO MU PRILIKE: Kod dječaka Mahira Alića iz Bokavića kod Lukavca, rođenog 1998. godine dijagnosticiran je tumor mozga zbog čega je hitno potrebno operativno liječenje. Obzirom da je tumor lociran u blizini elokventne zone operativni zahvat je neophodno izvesti uz korištenje intraoperativnog monitoringa i neuronavigacije. Navedene operacije se ne rade u Bosni i Hercegovini zbog čega se dječak upućuje na liječenje u inostranstvo. Troškovi liječenja na Klinici za neurokirurgiju kliničkog bolničkog centra u Zagrebu iznose 7.535, 70 eura, što porodica Alić nije u stanje sama prikupiti. Stoga molimo sve ljude dobre volje da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za operaciju malog Mahira. Svoje uplate možete izvršiti na račun broj 3386102505502104 sa pozivom na broj 25-61-05502-1 kod UniCredit Zagrebačke banke. Detaljnije informacije možete dobiti na telefon broj 061 928 483 i 062 287 602.
KAKVI IDIOTI OSTAVLJAJU KOMENTARE, PA GDJE VAS UZGAJAJU? POZDRAV SVIM NORMALNIM LJUDIMA. LJUDIMA KOJI SU SPREMNI POMOCI DRUGIMA U NEVOLJI
nego postoji li mogućnost da se zabrani prostacima, idiotima i uopšte glupim ljudima javni istup, korištenje interneta i telefona.... postoji li država sa takvim sistemom i zakonom - da se selim odmah......
Stvarno! Pa da sam i ovo cula! Naravno da treba da im pomognemo, jos bih trebali i djecu udomiti koliko god moguce. Pomagali su i mnogi nas, i za koje smo znali i za one za koje nismo...Dok Izrael cini zlocin nad ovim jadnim ljudima a svjet skrstenih ruku gleda, mozemo bar mi, kao pojedinci, uraditi koliko god moguce da im pomognemo u ovim preteskim i beznadnim vremenima.
Za onog gore sto spominje felation nek ti ga mama tvoja radi koja te tako odgodila. Dijana, ba, mene mama nije odgodila i ne moze mi priustiti felation. Ka\'e se FELLATIO. Evo, platicu ti ako mi pomognes dudlanjem.
Smrt fasizmu i fundamentalizmu a sloboda narodu! Sva neduzna deca i neduzni ljudi neka dodju na lecenje a to bi trebao UN ili ko god hoce da finansira! Lekari bi trebali biti bez granica. Nisam Musliman ali sam COVEK! I meni je zenu operisao Expertni doktor Pakistanac Musliman i pomogao da ostane bez posledica. Na prvom mestu trebamo biti \"Ljudi\" pa ono sto smo po zanimanju a tek na kraju pripadnici raznih monoteistickih religija! A pravo mesto \"Crkvi, Dzamiji\" I svim drugim verskim objektima je tamo gde I\'m je bilo za vreme Tita!
tačno ali ovaj sa nickom akademik mi je legenda: svi nefudamentalisti smirite se, a on FUNDMENTALISTA...... fundamentalizam - Fundamentalizam (lat. fundamentum - osnova) jeste način mišljenja u kome se određena načela smatraju za suštinske istine koje, bez obzira na njihovu sadržinu imaju nepromenljiv i neprikosnoven autoritet. Supstancijalni fundamentalizmi imaju malo ili ništa zajedničkog osim što njihove pristalice obično pokazuju ozbiljnost i vatrenost koje proističu iz doktrinarne čvrstine. u svemu treba imati mjeru......... - ili postaneš fundamentalista
Jos jednom da kazem da podrzavam ovu akciju, posto se zrtvama rata a i inace ljudima u nevolji treba pomoci. Uzasno me nerviraju tipovi poput ovog Drogbe, koji bez imalo stida zrtve dijeli po religiji. Pored njega bi svi ostali mogli pocrkati, takvi tipovi su sramota za BIH. Dok je nama trebala pomoc primali smo je od svakoga, nasi pomagaci nas nisu pitali koje smo vjeroispovijesti, vec su nam pomagali zato sto je to ljudski normalno i korektno. Zato pomoc palestincima da, ali isto tako pomoc treba priustiti narodu u Africi, Aziji itd.
ja bih zaista da pomognemo, ali šta sa nama. Ja nisam mogla da ovjerim knjižicu, para nemam da idem privatno doktoru i sama sebi odredila \"terapiju\" i evo me, vučem se cijelu zimu, kašljem teško dišem i radim, jer se bojim ostati kod kuće da ne dobijem otkaz. Ja sam za pomoć, dobra volja postoji ali i naša djeca umiru, skupljamo za njih priloge da bi se mogli liječiti. Ipak, djecu i žene bih pomogla, možda čak i primila kod sebe jedno dijete, ali hamasove vojnike ne bih u državu. Njih će pomoći arapske zemlje-valjda. Nas je šaka jada ovdje a i fukare smo i kokuzi i sami brate dragi.
Jos jedan jadnik
Pametno Dijana,pametno mislis da konvertujes,dok nije postao terorista.
Zivko Josilo@ Hrvati u Hrvatskoj vam nisu neprijatelji, što više do utakmice s Turskom bili ste im draži od Hrvata iz BiH. Sada se to promjenilo, ali ne previše. Islamske fundamentaliste treba bez milosti pobit kao što kažeš. Oni će vam u budućnosti pravit najviše problema.
Za onog gore sto spominje felation nek ti ga mama tvoja radi koja te tako odgodila. Ja nisam muslimanka ali zelim da primim neko palestinsko dijete i to nema veze sa vjerom, nacijom i sl kako to neki zele ovdje predstaviti. Vi koji pisete nacionalisticke komentare sa sve tri strane trebate lijecenje. Pustite ljude koji osjecaju potrebu da pomognu neka pomognu.
zar kod vas u Sumskoj ima struje? Jer *ebote na sta se vi grijete, kad ni gas do vas ne dolazi, a tek internet, oneki ga i ima vidim! zivite po selima do koji ni magistrala ne vodi, a ko opkoljeni ste nekim teroristima; imas bajnu mastu, rado bi od bih napravio palestinu, samo u bih je obrnuto: \"pastiri oko gradova, muslimani u njima\", stas sad? grrrr
Ja se suosjecam sa Izraelcima, teroristi neskolovani svuda oko njih, bas kao ovde u nas u Republici Srpskoj i Herceg Bosni. Puklo im vise, pa pobijali stoku. Svaka cast, treba od njih ucit.