Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovako nesto lijepo procitam kao da ne zivimo gdje jesmo. Samo moraju malo i van Sarajeva posvetiti paznju nasoj istorijskoj bastini.
Nije zastita naslijedja srustiti staro pa praviti replike nego rekonstruisati starinu, znaci ako je prozor djelomicno istruhno zamijeniti dio prozora a ne cijeli, isto i sa limatijom, cerpic sanirati, cuj hidroizolacija na k. cupriji??? jedino im skidam kapu sto su preslagali kamen mramor na cupriji a nisu ga zamijenili, nikako mi nije jasno sta bi sa starom kaldrmom koja se polagala u pijesak i zemlju i koja mirise kad padne kisa, ovo se sad sve betonija, j... ja nas i kad obnavljamo
samo obnavljajte,kad se hoce uvijek ce se nac para!
sve se nema para