Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ćemo sa odbijanjem smanjenja školarina? Studenti plaćaju po sedam hiljada za online kurseve, a Vlada šuti i pravi se da nema nadležnosti nikakvih
Tako je,koliko znam studenti su tražili smanjenje jer su im roditelji pogođeni korona krizom,ali ništa od toga
Bukvalno ti pise u clanku o tome. Procitaj dalje od naslova prije nego sto pocnes komentarisat
A sta ako pojedini studenti ne mogu naci firmu da bi bili ocjenjeni, ne znam jel cijenjena upucena da u danasnjem vaktu ti treba štela da bi bio konobar...
treba veza za skoro sve poslove u BiH, eventualno brza posta i pomocni radnik na gradjevini, to radi samo ko mora
Samo kod nas studenti moraju imati potpise profesora da su prisustvovali njihovimn predavanjima.Zato je skoro pa nemoguće da redovan student nađe posao a još rjeđe da može raditi part time.
Znači školovanog će ocjenjivati nepismeni i neškolovani. Alahselamet
covece otvoris pekaru i budes ios ucitelj, iedva cekam
Cika Dusko, ti samo na Mjesecu nisi bio...
Vidi vlasnice Onasa-novinske agencije,novinari rade za platu koju prime svaki drugi mjesec,fuj sramota ko je na čelu ministarstva za obrazovanje.
Ih kada je to tuzlanski kanton uveo u nekim školama, izgleda Sarajevo zaostalo sa nekim stvarima.
Evo završio sam fax, drug mi završio masinstvo i obojica na birou evo već godinu dana, jer nemamo stelu jbg
@drmex Zašto uvijek tražite štelu?Zašto završavate fakultete da biste šljakali za druge? Ako ste bili dobri studenti trebali ste smisliti način kako da postanete svoje gazde a ne da vaše stečeno znanje koriste bogate za male plate.Zašto da to vaše stečeno znanje propada u nekoj memli kancelariji?Zašto ste studirali ako ne želite dalje da budete kreativni?Zar je bolje gubiti godine na birou i biti neproduktivan a visoko obrazovana osoba,ili skontati kako biti svoj gazda?
Lopovi jedni necete da smanjite skolarine, lazete da ste smanjili. Profesori su na godišnjem već dvije godine dok se mi snalazimo po Youtube. Hocemo smanjenje skolarine i bezuslovni prelazak na sljedecu godinu ovog kursa.
koja glupost, kao student, morao sam sam traziti firmu da radim praxu, i naravno nosio sam kafe iako sam bio na tehnickom fakultetu
kad bolje razmislim ovo je totalna glupost, ko je kompetentan da ocjenjuje??
Ovo je super ideja, sad će ih i robovlasnici ucjenjivati za šesticu
Samo jos da ukljucite i studente u sve sto se prepisali.
Za dualno obrazovanje je potrebno imati jaku ekonomiju, draga ministrice! Dajte neki ozbiljan prijedlog!
ko je bre ta i šta hoće od naše djece?
Ja radim u skladistu, znaci kad kamion istovarim bice ocjena
Kako si uspio dobiti posao? Cak i za takav posao sad traze minimalno iskustvo 3 godine hahaha.
ko je bre ta i šta hoće od naše djece?