Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeee, zato neko uci, uci, uc, uci, uci...... krepa uceci dok neki \"zavrsavaju\" ispite...preko kreveta ili lovom................ eeeeeeee
Po meni svak je nevin dok ne dokazes njegovu krivicu. Ali ja imam pitanje za sce pocevsi od pravnog fakulteta pa do tuzioca: Ako je Prof. Saltaga prodavao ocjene u zamjenu za sex, te navodne studentice znaci nisu polozile ispite, sto opet znaci njihove diplome ako su diplomirale su nevazece, da li one treba da se vrate ponovo u studentske klupe.
Za sve probleme u ovom fildjanu je kriva SDA....
Ala si ti neki glup čovjek! Čuj kako mogu promnevjeriti nešto što su sami zaradili...ccc... to nije zaradio Lučić, ni Bajro, ni Saltaga nego fakultet - javna ustanova!!!! Kontaš? A to da priče nema ... ne ser......! Ti mora da si nešto u rodu ovoj trojici a?
Harise djaba branis starog...ode on loma do Zenice a ti osta bez posla!
Evo i ja sam ponovo procitao taj glupi tekst iz dana u kojem se NIGDJE ne navodi izjava studentice vec izjava neke profesionalke iz Ukraine. Jel slucajno pomenuta ukrainka student prava ???? Kanton izdvaja jedva 20 posto potrebnih sredstava za ovaj fakultet ostatak love se zaradjuje od vandrednih studenata i prijava ispita, Kako se to pronevjeravaju finansije koje sami zaradjujete. Bakir se ne oglasava po ovom pitanju iz jednostavnog razloga sto nema adekvatne i konkretne price nego samo lupanje gluposti. Ako su krivi dokazace sud i istraga ali ako se istraga bude zasnivala na glupostima koje su napisali dani onda treba napraviti humoristicku seriju od iste. Koliko znam Saltaga je komunjara,
Emina slazem se sa tobom...ljubomora i zavist su najteze bolesti.:) pusa za Tarika
@posteno, Mnogo si frustriran i pokvaren covjek. Pa sta ako covjek radi tu gdje radi?!. A ti mu i nisi ni do koljenja. Tarik, najbolji si! Podrska i pusa. Laf, maniri, inteligencija... Ma bez konkurencije...:)
Daj Boze da ih uspiju sviju osuditi prije njihove smrti...mora prestati ovo izivljavanje na studentima!!!
PRESUDILI SU JASMINU.KAD CE BITI PRESUDA KORISNICIMA USLUGA KOJE JE MASIC OBEZBJEDJIVAO?? ILI CE KO U SVEMU NA.EBATI SITNE RIBE?
Bajro ima samo jednu manu, ne moze da odoli dubokom dekolteu! :D
Hajde makar je pocelo...da li ce sta biti od toga, ostaje da se vidi, kao i u svim ostalim slucajevima u BiH
OBLOKALI SE ...
zdravko bjezi u hrvatsku jer ima hrvatsko drzavljanstvo.kompanija je to, lijanovici i ostali...zivi bili pa vidjeli
Samo blebetajte, veze vi nemate... dok blebetate drugi karaju hahaha.