"Gradska groblja" Visoko
0
Uskoro nabavka prve peći za kremiranje
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ,cuj 68 km ,samo ...a kad te ovi notari pocnu derati i ove sve potvrde , ima da te kosta vise nek kod I Z i Crkve zajedno . Vise problema s mrtvacima nego s zivima . A to oko smeca ,predlazem rabat za spaljivanje politicara !
A jel to Boschova pec,nemojte zivot vam da kupite od slovenaca ono Gorenje smece:)
Strasno! Palit koga slijepcu?! Muslimane??? BOSNA4EVER!
Katolicanstvo je protiv spaljivanja jer se vjeruje da ce jednoga dana doci Isus i uskrsnuti sve mrtve koji su zivjeli zivotom pravih vjernika. Ako su spaljeni, ne mogu uskrsnuti. Zna, zvuci nebulozno, ali poenta je da niti jedna vjera ne dozvoljava spaljivanje.
Za spaljivanje je potrebna i potvrda sa suda da se protiv umrlog ne vodi nikakav krivični postupak. Što je to toliko bitno? Dude, samo će spaliti tijelo, što moraju toliko s*ati... A peć je fenomenalna sa svim svojim funkcijama. Strašno.
Ljudi moji je li iko vidio KOLIKO potvrda treba...boze sacuvaj. Zna li iko je li to inace tako ili samo kod nas? Il je to jos jedna ujdurma vjerskih sluzbenika jer, kako znam, sve vjere su protiv spaljivanja....
Fantasticna vijest za nekrofile uposlene u \"Gradskim grobljima\" sto se spaljivanja dokaza tice.
divota, krasno, i ziv bi se insan pozelio spaliti u ovoj nasoj ekoloskoj peci:)
lol... kako west tako i mi :S
dobar ovaj pantelija
\"tata spalio djenku\" \"ostali samo dugmići\".
vijest je super jer zelim bit kremiran kad krepam
E bez ove vijesti ne znam kako bi danas... nidje veze
Može se i janje ispeći...
Prvenstveno je manijenjeno za spaljivanje otpada, ali moze i da se koristi u svrhe spaljivanja pokojnika!?!? Jel moze u jos neke svrhe?