Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da ove epizode kod bakira neces gledati. sto ne cudi
Stvarno, kad ce na Ekonomiji? Sta bi tek tamo nasli....
Čemu ti profesori PRAVA uče svoje studente? Kako se baviti kriminalom i korupcijom? Da hoće više napokon taj ološ osuditi i pohapsiti.... Ali teško... Ti profesori su prijatelji sa sudijama. Kompletan pravni sistem ove zemlje je korumpiran. Teško...
lutke evo vam moj broj pa se javite 063225888...spojite ugodno s korisnim;)
Interesantno je da USP ama bas nikada nije reagovao na ovo? Mozda je njima OK, ne hebu Sarajevske studentice, samo Tuzlanske.
sram ih bilo uskracuju mi pravo na studentice, ima da strajkujem gladju
Nikako ne mogu shvatiti da je i Sanjin Omanovic upleten u sve ovo, a tako djeluje fin, za razliku od ove dvojice, pogotovo Golica, al izgleda vara.
Bajri Golicu treba k i t u odsjec, seoska varalica koja se hvali studentima kako on pije viski od više hiljada eura. seljačina rogatička
Bakire kad cemo vidjeti ovo u 60 minuta? sta je zabranila ženica jel?
....kad cete na Ekonomiju?
Jedino jačanje pravne države nas može izvesti na \"zelenu\"granu,ali to na balkanu ide malo teže,ali ipak ide naprijed.
ma ludnica!