Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A malo je takvima zatvor...ne rteba im vode dati 5 godina ili da ih kod vjecne vatre malo postave da im se narod malo osveti da vide kako ce im biti u dzehenemu...mislim da je to malo para da vrate, trebalo je da im oduzmu svu imovinu zbog narusenog ugleda i svega negativnog sto su uradili do sad a tek ce sad poceti da se otkriva...mislim da je sudija malo dao i malo im uzeo...pravosuđe opet podbacilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mašala, što je vrijedan, ne javlja se, uči gramatiku izgleda... tako, tako...
umjesto što laprdaš, bolje ti je uzmi neku gramatiku, pa ćeš valjda naučiti da se NE piše odvojeno od glagola, znači ovako: ne daj, ne seri, ne laprdaj... znaš?
Nedaj se MUNIBE , Hercegovina je uz tebe! Ćiro PEDRU VAN Džeko VAN i ostali talibani VAN!!!!
još kad večeras na 60 minuta iznesu i ostale činjenice, sutra će navijači ispred saveza lomaču napraviti! ohoooooo vam se, lopovi!
bakira*
sto se tice muniba on je sad optuzen i mora po statutu saveza napustiti mjesto sekretara... a veceras jos prljavog vesa iz saveza eskluzivno od barika hadziomerovica... SAVEZ NAPOLJE!!! SAVEZ NAPOLJE!!! SAVEZ NAPOLJE!!!
dala ti se je mama sinoc... ;D
Ne daj se Munibe ! Ćiro, Misimović i Džeko-mrš iz reprezentacije !
http://www.facebook.com/pages/SAVEZ-NAPOLJE/179833723110?ref=ts
Pet godina zabrane rada a osudjeni na pet godina zatvora????? Pa nece rukovoditi iz zatvora?! Neko gore dobro rece - Titin sud je bio najbolji! Ova gamad je najbolje opravdanje za postojanje Golog otoka....
Raul Meireleš aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahaha
e jos da hoce ko da ih zguzi,zutaru da im razvali u tom apsu
ma ništa od ovoga....uložiće se žalba i to će se povlačiti još 5 godina po sudu, taman dok se ne promijeni vlast, zarati se i ovi kokošari opet isplivaju i profitiraju
ma nek budu i samo 2 god u zatvor, valjda ce ih neko dobro zguziti za to vrijeme